Blog
  • Hoofdpagina
28
07
2020

NIEUWSBRIEF JAARGANG 9 NR. 2

Door Riaz 0

Het jaar 2020 heeft al vele uitdagingen op ons pad gegooid. Als nooit tevoren hebben we kunnen beleven hoe belangrijk samenhang en teamwork zijn. We prijzen onszelf dan ook gelukkig met het hebben van een community waarin we elkaar steunen en samen naar een doel werken. We willen de hele Taus Gym community – leden, medewerkers en instructeurs – bedanken voor hun positieve bijdrage in deze tijden. We hebben veel vertrouwen in de toekomst en kijken ontzettend uit naar momenten waar we weer zoals vanouds kunnen samenkomen!

In deze editie van de nieuwsbrief bespreken we dan ook de opkomende jaarlijkse Taus Gym BBQ. Verder informeren we jullie graag nog over de huidige situatie en de maatregelen, de Krav Maga les voor jongeren in Breda, de Krav Maga examens en de nieuwe Women Only Cursus.

 

De huidige situatie

Mede dankzij de inzet en lange adem van onze leden hebben wij veilige trainingen kunnen faciliteren. Het respect van onze leden voor de maatregelen die genomen moesten worden waarderen we enorm en blijven we op prijs stellen. Om iets terug te kunnen geven willen we alle leden een one-of-a-kind Taus Gym collector’s item T-shirt geven! Deze zullen in de maand september worden verstrekt.

Om de positieve ontwikkelingen te behouden is het belangrijk dat we maatregelen blijven hanteren. Dat betekent dat we je vragen om thuis te blijven als jij, of iemand in je huishouden, ziek is. We hebben in de gym, bij de toiletten, desinfecteermiddel hangen. Bij binnenkomst dien je je handen te desinfecteren. Alle leden hebben afgelopen weken meegeholpen met het schoonmaken van het gebruikte materiaal. Hier willen we iedereen graag voor bedanken en verzoeken om dit de komende tijd te blijven doen!

 

De jaarlijkse Taus Gym BBQ

De jaarlijkse Taus Gym barbecue komt op een perfect moment. Een moment waar we na turbulente tijden eindelijk weer samen kunnen komen!

Datum: Zaterdag 12 september vanaf 18:00u

Locatie: Hoofdlocatie Taus Gym (Professor Romeinstraat 11a, Tilburg)

Kosten eten en drinken: €15,-

Kosten drinken (vanaf 20:30u): €5,-

 

Geef je op via ons contactformulier!

Let op! Heb je een ALL-IN lidmaatschap? Dan is de BBQ voor jou dit jaar gratis uit dank voor de bijdrage in deze tijden. Geef je op via ons contactformulier!

 

Krav Maga voor jongeren nu ook in Breda!

Vanaf het nieuwe seizoen gaan we ook in Breda Krav Maga lessen voor (12-16 jaar) aanbieden! Deze lessen zullen vanaf 24 augustus iedere maandag plaatsvinden van 17:30u tot 18:15u. Ben of ken jij iemand die mee wil doen? Geef deze persoon dan op voor een gratis proefles via deze link!

 

Krav Maga examens

Graag willen we onze leden een kans geven om de examens te kunnen doen. We hebben een tijd niet in samenhang kunnen trainen, maar weten dat velen van jullie toch hard hebben gewerkt! Heb je interesse? Kijk dan op deze pagina voor informatie over de aankomende pre-tests en examens.

 

Women Only Cursus

Aankomende oktober beginnen we weer met een nieuwe women only cursus! Deze zal beginnen op 26 oktober en iedere maandag plaatsvinden tot en met 21 december. Tijdens de cursus van 9 weken leren vrouwen zich verdedigen in situaties waar zij mee geconfronteerd kunnen worden in het dagelijkse leven. Op deze pagina leer je meer over de Women Only Cursus. Wil je een voorproefje? We organiseren proeflessen op 5 oktober en 12 oktober.

Wil je korting op de Women Only Cursus? Koop dan de early bird tickets of schrijf je in als duo!

Early Bird: €99,- (t/m 12 oktober)

Duo prijs early bird: €89,- p.p. (t/m 12 oktober)

Reguliere prijs: €119,-

Reguliere duo prijs: €99,- p.p.

Aanmelden voor de proeflessen en cursus kan via de contactpagina!

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment