Blog
 • Hoofdpagina
25
04
2020

KIDS & JONGEREN LESSEN WEER VAN START!

Door Riaz 0

Net als jullie zijn we ons aan het verheugen op een mooie, maar vooral gezonde zomer. We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat, we met jullie steun, ons alsnog kunnen inzetten voor de vitaliteit van onze leden. De online lessen blijken een succes, en we hopen jullie voldoende richting te kunnen geven in een gezonde levensstijl. Dankzij nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus, zijn we blij om aan te kondigen dat we de Kids & Jongeren Krav Maga weer mogen oppakken!

START KIDS & JONGEREN KRAV MAGA

Afgelopen 21 maart heeft het kabinet aangekondigd de maatregelen rondom het corona-virus te versoepelen. Dat betekent dat wij binnenkort weer Kids Krav Maga lessen mogen geven! Uiteraard staan we te popelen om onze jongste leden weer te mogen ontvangen. Vanaf 4 mei zijn zij weer van harte welkom bij Taus Gym!

Om iedereens veiligheid en gezondheid te waarborgen zullen we bepaalde maatregelen treffen. De lessen zullen uiteraard ook compleet volgens de regels van het kabinet en het RIVM worden gegeven. Dat betekent;

 • Dat we buiten gaan sporten! Het zonnetje schijnt en de temperaturen zijn heerlijk. In Tilburg zullen we de lessen op het plein voor de gym geven en in Breda vinden de lessen plaats op het veldje van de kinderopvang, naast de gymzaal.
 • De kids kravsiten t/m 12 jaar mogen onderling lichamelijk contact hebben. Oefeningen kunnen dus prima uitgevoerd worden. Lichamelijk contact tussen leerlingen en instructeurs is niet toegestaan.
 • De jongeren kravisten t/m 18 jaar houden minimaal 1,5 meter afstand tussen elkaar. Op deze manier zullen wij dry-drills, theorie en krav maga workouts geven.
 • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten binnen de gym. Dit betekent dat je vóór de training thuis naar het toilet moet en ook geen gebruik kan maken van de douches. Ook de kleedkamers en de lounge zijn niet bereikbaar voor leden. Ouders dienen deze regels vóór de training ook doorgesproken te hebben met de kinderen.
 • Tijdens de lessen op locatie mogen enkel de leden aanwezig zijn. Dit betekent dat het niet toegestaan is om te blijven kijken wanneer je niet participeert. Ouders mogen, maximaal 10 minuten voor aanvang, kinderen bij de poorten van beiden locaties (Tilburg en Breda) afzetten, maar dienen daarna weer terug te keren naar de eigen auto. Na afloop van de les dienen zij ook per direct terug naar huis te keren. Ouders dienen binnen 10 minuten na afloop hun kinderen weer op te halen.
 • Alle kinderen & jongeren desinfecteren de handen voor aanvang.
 • Indien haalbaar is er een extra instructeur aanwezig. Ook zal er ten alle tijden een EHBO-er en EHBO kit aanwezig zijn, zoals altijd.
 • Indien er stormachtig weer wordt voorspeld zal de les komen te vervallen. Hier ontvang je dan een e-mail of whatsapp bericht over. Bij lichte regen trainen wij door.
 • De gezondheid en veiligheid van iedereen waarborgen kunnen we alleen met jullie hulp. Dit betekent dat wanneer een lid (milde) symptomen heeft we verwachten dat dit lid thuisblijft. Hieronder vallen neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts. Ook dienen leden thuis te blijven wanneer iemand in hetzelfde huishouden deze klachten toont. Pas wanneer iedereen in het huis 24 uur geen klachten heeft, kan het lid weer meedoen aan de trainingen. Is er iemand in jouw huishouden positief getest op COVID-19? Dan mag je pas weer deelnemen aan de trainingen wanneer je 14 dagen geen contact hebt gehad met desbetreffend persoon.

Zorg dat de deelnemers buitensportschoenen dragen, in plaats van hun gewoonlijke zaalsportschoenen. Verder moeten zij de gewoonlijke benodigdheden meenemen. We verzoeken ouders de bovenstaande regels door te nemen met hun kinderen, zodat zij zich bewust zijn van de maatregelen die wij moeten nemen. Verder zullen wij de volgende lestijden hanteren;

Tilburg

 • Kids Krav Maga Maandag 18:30u – 19:15u
 • Kids Krav Maga Dinsdag 18:30u – 19:15u
 • Jongeren Krav Maga Donderdag 17:30u – 18:15u

Breda

 • Kids Krav Maga Maandag 18:15u – 19:00u

De lessen in Tilburg op donderdag komen helaas permanent te vervallen. Indien er in de toekomst meer animo voor zal zijn zullen we deze weer opstarten.

Vanaf mei zullen de gebruikelijke contributievoorwaarden voor kids lessen weer van kracht zijn.

Wij hebben er ontzettend veel zin in om een deel van onze leden weer te mogen ontvangen! Mochten er nog vragen zijn, ontvangen we graag een mail via info@tausgym.nl.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment