Perfect op maat gemaakte trainingen

Jouw doel, jouw tijd, jouw wensen!

Ervaren personal trainers werken met jou aan jouw sportdoel.

 

Jouw sportdoel begint bij je mentaliteit. Wat wil je anders in jouw leven? Afslanken of sterker worden zijn wellicht fysieke doelen, maar hier gaat altijd een bepaalde mentaliteit achter schuil. Om jouw fysieke doelen te behalen, is het van belang om de mentale belemmeringen te begrijpen. Wat heeft ervoor gezorgd dat dit tot nu toe niet is gelukt? Dat is de sleutel tot een zelfverzekerde, betere, gelukkigere versie van jezelf!

Bij personal training is alles mogelijk! Wij zullen voldoen aan jouw wensen. Krav Maga trainingen, technieken behandelen met de kettlebell, afslankprogramma’s, krachttrainingen… Noem het maar op, alles kan!

Geef je wensen door en wij zorgen voor een pakket op maat tegen de scherpste prijs van Nederland!

 • Aan al jouw wensen wordt voldaan!

Vragen?

 Wij helpen je graag. 

De gezondheid en veiligheid van uw werknemers.

Wij verzorgen groepstrainingen op maat voor bedrijven en organisaties die oog hebben voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers. Voorbeelden van deze groepstrainingen op maat zijn sportieve bedrijfsuitjes, workshops, cursussen of structurele trainingen. De trainingen worden verzorgd door experts in het vakgebied. Zowel grote als kleine groepen kunnen bij ons terecht. Indoor of outdoor. Op onze locatie of een locatie naar keuze. Alles is mogelijk!

 

 • Conflicthanteringcursus

Tijdens deze cursus leer je samen met je collega’s om te gaan met verbale en fysieke conflicten op de werkvloer. De nadruk wordt gelegd op de wensen van de opdrachtgever. De cursus wordt op maat gemaakt en is al door verschillende gemeentes en scholengemeenschappen gevolgd.

 

 • Zelfverdedigingscursus

Deze cursus is geschikt voor beroepen waarbij fysieke conflicten bijna niet te voorkomen zijn en er regelmatig gehandeld moet worden in gewelddadige situaties. Denk aan medewerkers van Justitie en Defensie. Zo heeft het Korps Mariniers met groot succes een cursus van 6 maanden bij ons gevolgd.

 

 • FIT cursus

Willen jullie met collega’s werken aan de opbouw van kracht en conditie? Dit kan met een specifiek doel zijn zoals teambuilding of voor een specifieke trip of werkzaamheden waar het personeel fit voor moet zijn. Of simpelweg ter voorkoming van burn-out klachten of fysieke klachten. Wat je doel ook is, wij zorgen ervoor dat jouw personeel het bereikt.

 • Actie(f)

 • Teambuilding

 • Motiverend

 • Scherpe prijzen

 • Locatie naar keuze

In het verleden hebben wij al trainingen en cursussen verzorgd voor de Gemeente Breda, het Korps Mariniers en verschillende scholengemeenschappen.

Vragen?

 Wij helpen je graag. 

Groepstraining sportverenigingen

Voor doelgerichte trainingen tijdens bijvoorbeeld de winterstop van jouw sportvereniging ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een langlopende of kortlopende cursus voor jouw sportvereniging, waarbij we letten op het trainen van spiergroepen die van belang zijn voor de sport die jullie beoefenen. Hierbij besteden wij speciale aandacht aan de combinatie van fysieke en mentale training.

 

Op zoek naar een alternatieve groepstraining voor jouw (sport)vereniging? Bij ons kun je ook terecht voor recreatieve trainingen voor groepsuitjes. Wij zorgen voor een leuke en verrassende groepstraining. Want sporten, plezier en vriendschap gaat prima samen! Het is bovendien niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je leert namelijk nieuwe dingen over je eigen lichaam en ontdekt jouw mentale grenzen.

 

Een goed voorbeeld van alternatieve sporttraining, is de militaire training die het Nederlandse vrouwenhockey team in 2012 een gouden medaille heeft gebracht tijdens de Olympische Spelen. Hierbij heeft de combinatie van fysieke en mentale training een doorslaggevende rol gespeeld!

 

Omdat wij gespecialiseerd zijn in zelfverdediging en kracht- en conditietrainingen, krijg je een unieke mix van kennis en vaardigheden die jouw sportvereniging helpen naar een nieuw niveau: SuperKracht!

 

 

Zowel grote als kleine groepen kunnen bij ons terecht. Indoor of outdoor. Op onze locatie of een locatie naar keuze. Alles is mogelijk!

 • Alternatieve training

 • High intensity intervaltraining

 • Combinatie van fysieke en mentale training

 • High intensity intervaltraining

 • Locatie naar keuze

Vragen?

 Wij helpen je graag. 

Overheid

Professionele weerbaarheidstraining

Dagelijks krijgt overheidspersoneel van bijvoorbeeld politie, brandweer of ziekenhuispersoneel, te maken met fysiek of verbaal geweld. Professionele weerbaarheidstraining is van essentieel belang voor deze belangrijke groep in de samenleving. Zij lopen immers veel risico tijdens het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden.

Hierbij is het niet alleen belangrijk om conflicthantering aan te leren naar de ander toe, maar ook om te leren omgaan met je eigen emoties. Overheidswerk is immers mensenwerk. En waar mensen zijn, zijn emoties. Vanuit beide partijen. Wij leren jouw personeel daarom om te gaan met beide perspectieven.

Omdat deze groep in complexe en serieuze omstandigheden hun werk dient uit te voeren, houden wij rekening met juridische kwesties en gaan wij tijdens de trainingen discreet met elkaar om.

Wij hebben al eerder cursussen verzorgd voor gemeente-afdelingen, Defensie en scholengemeenschappen.

 • Noodzakelijk

 • Kwaliteit

 • Teambuilding

 • Scherpe prijzen

 • Locatie naar keuze

Vragen?

 Wij helpen je graag. 
Perfect op maat gemaakte trainingen.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

 • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Nu gratis proberen