Grappling les

Verbreed je skillset!

Ground Fighting

Verbreed je skillset!

Hoe breder je skillset, hoe beter jij jezelf kan verdedigen. Tijdens de nieuwe grappling lessen verbreden en verdiepen wij de ground fight vaardigheden van Krav Maga beoefenaars. Tijdens deze cursus leer je de fijne kneepjes van bewegen in een grondgevecht en diverse tools en tricks die jou het voordeel zullen geven voor zowel op straat als tijdens een grappling wedstrijd.

 

Het is een intensieve cursus waar we met zijn allen grenzen gaan verleggen. De cursus zal voor zowel beginnende als gevorderde beoefenaars zijn en voor beiden een goede uitdaging bieden. We zullen technieken oefenen waar jij je tegenstander leert domineren, zoals submissions, positie overnames, dirty fighting, grond versus staand en ontsnappen uit submissions.

 

De grappling les is een try-out. Dit betekent dat de lessen sowieso van 16 oktober t/m 16 februari op iedere zaterdag om 10:30u tot 11:30u zullen plaatsvinden. Na deze try-out periode evalueren we de potentie voor meer lessen.

 

PRIJS

Heb je momenteel een Basic lidmaatschap (1x FIT of 1x Krav) dan betaal je 18,- euro p.m meer boven op je huidige lidmaatschapskosten. Heb je momenteel een Combi (FIT & Krav) of een All in (All in FIT of All in Krav) lidmaatschap dan betaal je 12,- euro p.m. meer op je huidige lidmaatschapskosten.

 

Voor een lidmaatschap met alleen grappling lessen betaal je 27,- euro p.m. Indien je een korting krijgt op je huidige lidmaatschap vanwege een meerjarig lidmaatschap dan wordt de korting ook op de meerprijs van de grappling lessen toegepast. Een uitbreiding van je lidmaatschap is altijd voor een minimale betaalde periode van 3 maanden.

 

Indien jij je lidmaatschap uitbreidt naar grappling, krijg je van ons de eerste maand van de les gratis (van 16 oktober t/m 16 november). Dit geldt ook voor nieuwe leden die jij meebrengt voor de grappling lessen. De try-out zal in ieder geval tot februari 2022 duren. Daarna hopen we uiteraard deze les te kunnen voortzetten en uitbreiden. Omdat de grappling les een try-out is, zal deze nog niet standaard op de lidmaatschap pagina te zien zijn.

 

 Heb jij interesse? Laat het ons weten via de contactpagina!

Schrijf je nu in voor de workshop!

Schrijf je in voor de nieuwe grappling les!

Ground Fighting

Veiligheid voorop!

De veiligheid en gezondheid van onze leden is onze grootste prioriteit. Daarom hebben wij maatregelen die we hanteren om de gym een zo prettig mogelijke omgeving kunnen maken voor jullie om te trainen! De maatregelen vind je hier.

Schrijf je nu in voor de workshop!

Schrijf je via deze pagina in om mee te doen aan de workshop op zondag 6 december!
Krav Maga biedt jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zelfverdediging! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

  • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Start vandaag!