Grappling les

Verbreed je skillset!

grappling_11 (1)

Ground Fighting

Verbreed je skillset!

Hoe breder je skillset, hoe beter jij jezelf kan verdedigen. Tijdens de nieuwe grappling lessen verbreden en verdiepen wij jouw ground fight vaardigheden.  Hier leer je de fijne kneepjes van bewegen in een grondgevecht en diverse tools en tricks die jou het voordeel zullen geven voor zowel op straat als tijdens een grappling wedstrijd. Grappling lessen zijn geschikt voor zowel beginners en gevorderden. Ook zijn de lessen ideaal voor Krav Maga beoefenaars en andere vechtsporters zoals MMA-vechters om meer verdieping en vaardigheden te krijgen in het grondgevecht.

Preview:

PROEFLES

Schrijf je in voor een gratis proefles!

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.

Over de lessen

Het zijn intensive lessen waar we met zijn allen grenzen gaan verleggen. We zullen technieken oefenen waar jij je tegenstander leert domineren, zoals submissions, positie overnames, takedowns, grond versus staand en ontsnappen uit submissions. We zullen we géén ground and pround (stoten en trappen op de grond) oefeningen uitvoeren. Voor de fanatiekelingen is het mogelijk om met ons team mee te doen met wedstrijden en toernooien.

 

De lessen worden gegeven door Marcel de Groot. Naast dat hij jarenlange ervaring heeft in grappling, is hij ook succesvol geweest als wedstrijdvechter. In het dagelijkse leven geeft hij les op een HBO opleiding.

grappling_6 (1)

Contributie

Inclusief korting voor leden

De prijzen van de les zijn afhankelijk van het lidmaatschap dat je hebt. De lessen, zonder een al bestaand lidmaatschap, zijn €35,- per maand.

 

Heb je een basic lidmaatschap? Dan betaal je €18,- per maand voor de grappling lessen.

 

Heb je een all-in lidmaatschap? Dan betaal je slechts €12,- per maand voor de grappling lessen.

Schrijf je nu in voor de les!

Schrijf je in voor de nieuwe grappling les!

grappling_5 (1)

Wat heb je nodig?

Benodigdheden

De lessen zijn No Gi. Dit betekent dat we geen gebruik maken van het BJJ pak. Voor een proefles mag je reguliere sportkleding dragen. Voor structurele lessen raden we een Rashguard en MMA broek aan. Daarnaast heb je ook een bitje en toque nodig. Neem ook een klein handdoekje en water mee naar de lessen.

Schrijf je nu in voor de les!

Schrijf je in voor de nieuwe grappling les!
Krav Maga biedt jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zelfverdediging! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

  • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Start vandaag!