Blog
  • Hoofdpagina
21
10
2020

NIEUWSBRIEF JAARGANG 9 NR. 3

Door Riaz 0

We bevinden ons alweer in de laatste periode van het jaar. Dat betekent dat we zowel tijden van reflectie als vernieuwing betreden. Dit jaar heeft ons én jullie als nooit tevoren uitgedaagd en dat is waarom het extra belangrijk is om stil te staan bij onze voortgang en verbeterpunten. We zijn blij om te zien dat onze leden in goede gezondheid verkeren en samen met ons de gym een veilige omgeving maken. We stellen het enorm op prijs dat jullie je zo goed aan de maatregelen houden en met ons meedenken voor gepaste oplossingen. Jullie medewerking wordt enorm op prijs gesteld!

DE HUIDIGE SITUATIE

Dankzij de loyaliteit en solidariteit van jullie allen kunnen wij nog steeds zeggen dat Taus Gym een veilige en hygiënische omgeving is. We mogen nog steeds lessen blijven faciliteren en volgen het advies en de maatregelen van het RIVM en de overheid nog steeds op de voet.

Na de persconferentie van 13 oktober 2020 hebben wij nieuwe maatregelen moeten treffen. We verzoeken je dringend om deze pagina door te lezen, zodat je weet wat deze maatregelen voor jou inhouden. Alleen samen staan we sterk!

GRATIS T-SHIRT

Om de leden te bedanken voor hun coöperatie en solidariteit richting Taus Gym willen we jullie graag een one-of-a-kind Taus Gym t-shirt schenken. De meeste leden hebben deze al ontvangen. Heb jij er nog geen in je bezit, of heb je je recent pas ingeschreven? Vraag er dan een aan bij de instructeur en wij zorgen dat jij er ook eentje mee naar huis mag nemen (zolang de voorraad strekt)!

ALLE INFORMATIE OVER CURRICULUMTRAINING, PRE-TESTEN EN EXAMENS

Wij helpen jou graag om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens de lessen bieden we jullie een zo breed mogelijk aanbod aan oefeningen, maar soms is het even nodig om in te zoomen en de puntjes op de “i” te zetten. Dat is waarom we de curriculumtraining vanaf 2021 gaan aanbieden. Tijdens deze training behandelen we alle technieken die je moet kennen op jouw niveau en helpen we jou deze perfect uit te voeren.

Ook hebben we voor alle leeftijdscategorieën voortaan 3 pre-testen per jaar. Wil je meer informatie over de curriculumtraining, de pre-testen en de officiële examens? Kijk dan op onze nieuwe examenpagina.

GROUND FIGHT CURSUS

Hoe breeder je skillset, hoe beter je jezelf kan verdedigen. Dat is waarom we binnenkort de Ground Fight cursus gaan aanbieden! Tijdens deze cursus verbreed je je kennis en skills met betrekking tot grondgevechten. Technieken die we gaan beoefenen zijn onder anderen submissions, positieve overnames, dirty fighting, grond versus staand en ontsnappen uit submissions.

De lessen in ground fighting worden aangeboden in de vorm van een cursus. De cursus zal een reeks van 10 lessen zijn, iedere les op de eerste zondag van de maand (met uitzondering van augustus en december). De cursus gaat enkel door als de situatie, in verband met COVID, het toelaat.

Meer informatie over de Ground Fight cursus vind je op deze pagina. Indien je je gelijk wil inschrijven voor de cursus kan dat via deze link.

Datum: Vanaf 3 januari

Tijd: 13:00 – 15:00

Kosten: €150,- (mogelijk te voldoen in 3 termijnen)

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Om jullie kennis te laten maken met de ground fight cursus organiseren we een workshop waar we de technieken behandelen.

Datum: zondag 6 december

Tijd: 13:00 – 15:00

Kosten: €15,00

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

WOMEN ONLY CURSUS

Opgelet! Door de nieuwe maatregelen van het RIVM hebben we ervoor gekozen om de Women Only cursus te verzetten naar 17 januari. Deze cursus zal iedere zondag (09:30u tot 10:30u) plaatsvinden tot en met 14 maart. Had jij al betaald voor de eerstkomende Women Only cursus? Dan garanderen we jou een plek in de cursus vanaf 17 januari. Heb je toch liever je inschrijfkosten terug? Laat ons dit dan weten door een bericht te sturen via de contactpagina.

Deze cursus richt zich op specifieke situaties waar vrouwen in het dagelijkse leven in terecht kunnen komen. Vrouwen krijgen vaak op een andere manier te maken met geweld dan mannen. Denk bijvoorbeeld aan seksuele intimidatie op straat of tijdens het uitgaan. Hierbij is het van belang om ongewenst gedrag in een vroeg stadium te herkennen. Ook werken we aan het ontwikkelen van een groter zelfvertrouwen en een zelfverzekerde houding. In een cursus van 9 lessen bieden wij jou het totaalplaatje van zelfverdediging aan!

We bieden ook nieuwe proeflesdata aan, namelijk op zondag 3 januari en zondag 10 januari om 09:30u t/m 10:30u. Participanten die zich inschrijven voor 10 januari krijgen korting op de inschrijfkosten van de cursus. Kijk op deze pagina voor meer informatie of om jezelf aan te melden! Let wel op: De cursus en de proeflessen gaan enkel door wanneer de huidige situatie, in verband met COVID, het toelaat.

JAARLIJKSE KERSTBORREL

De temperaturen zakken weer, de bomen kleuren oranje en langzaam leven we weer naar het einde van het jaar toe. In een tijd die draait om saamhorigheid, dankbaarheid en gezelligheid vinden wij het altijd fijn om tijd door te brengen met jullie, onze trouwe leden. Na veel geslaagde kerstborrels kijken wij hier ook dit jaar weer naar uit!

De bijeenkomst zal uiteraard compleet “corona-proof” zijn én vanouds gezellig zijn. De kerstborrel zal op vrijdag 11 december plaatsvinden vanaf 20:00u. De bijdrage is €10,- per lid. We hopen jullie graag dan te zien bij Taus Gym (Professor Romeinstraat 11a, Tilburg)! Schrijf je in voor de borrel via onze contactpagina. De borrel kan enkel doorgaan wanneer de huidige situatie, in verband met COVID het toelaat. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en laten jullie weten wanneer er iets verandert!

NIEUWE LESSEN & ENQUETE

We merken dat er behoefte is aan meer ruimte en mogelijkheden voor trainingen. Momenteel zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken en zijn we benieuwd naar wat de behoeftes zijn.

Momenteel zien we mogelijkheden om de volgende lessen aan te bieden:

  • Krav Maga voor gevorderde kids (Level K1 en daarboven) op maandagen in Tilburg
  • Krav Maga voor jongeren op maandagen in Tilburg
  • Krav Maga voor volwassenen op diverse dagen overdag in Tilburg
  • FIT Bokszaktraining op diverse dagen overdag in Tilburg
  • Krav Maga regulier voor kids op donderdagen in Breda
  • Krav Maga voor volwassenen op donderdagen in Breda

De precieze dagen en tijden liggen veelal nog niet vast. We willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken om deze enquête in te vullen. Zo kunnen we de lessen meer op jullie schema’s aan te kunnen passen. Bij voorbaat dank!

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment