Maatregelen & updates omtrent COVID-19

In 't kort

Goed nieuws! Dankzij de versoepelingen gaan wij vanaf 5 juni weer het normale rooster hanteren. Alle lessen zijn weer toegestaan zoals voorheen. We willen alle leden ontzettend bedanken voor het begrip en de support tijdens de afgelopen maanden. We zijn erg blij dat we jullie, ondanks alle maatregelen toch hebben kunnen voorzien van trainingen en zijn ontzettend dankbaar om te zien dat jullie hier met plezier gebruik van hebben gemaakt.

Aanbod

Het oude rooster mag weer zoals vanouds worden gehanteerd, op twee wijzigingen na. Wat dit precies inhoudt vind je onder het “aanbod” tabblad.

Maatregelen

Wij geven om jullie veiligheid en gezondheid. We vinden het belangrijk dat iedereen in een veilige en hygiënische omgeving kan sporten. Onder het bovenstaande tabblad “maatregelen” zie je welke maatregelen we hanteren.

 

Cursussen, workshops, pre-tests, examentrainingen en examens

De cursussen, workshops, pre-tests, examentrainingen en examens zijn verplaatst tot na 1 september. Hieronder vallen ook de Women Only cursus, Grappling cursus. De exacte data staan op de pagina’s zelf.

 

NAW gegevens

We verzoeken jullie om te kijken of de gegevens die jullie geregistreerd hebben bij Taus Gym nog kloppen. Zie je gegevens die niet kloppen? Pas deze dan aan of stuur een bericht via ons contactformulier.

 

Bedankt!

Graag willen we alle leden bedanken voor de steun in deze uitdagende tijden. Dankzij jullie kan de sportschool voortbestaan en kunnen we jullie ook nu diensten blijven aanbieden. Ook willen we jullie bedanken voor jullie samenwerking. Alleen met jullie hulp hebben we de sportschool de afgelopen periode veilig kunnen houden. We kijken met een positieve blik naar de toekomst en hebben er vertrouwen in dat we met jullie hulp een fijne sportomgeving kunnen blijven faciliteren. De loyaliteit van de Taus Gym community raakt ons ontzettend en we gaan ons uiteraard inzetten om die dankbaarheid te tonen.

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Lessen op locatie

Ons volledige aanbod is weer in de agenda te vinden. Alle lessen gaan weer zoals (bijna) vanouds van start en de Krav Maga lessen zullen weer met contact zijn. Indien je meer informatie wil over de lessen, kun je dit vinden op de FIT en Krav Maga pagina’s. We vragen je om, in zowel Tilburg als Breda, ten alle tijden je binnen- en buitensportschoenen mee te nemen, zodat er eventueel ook buiten gesport kan worden.

 

We hanteren veelal het oude rooster, op twee aanpassingen na. De FIT Circuit training van maandag 20:45 is verplaatst naar dinsdag 21:00. Ook zal er een tijdelijke FIT Bagworkout worden gegeven op maandag van 19:30 tot 20:00. Deze wordt in ieder geval aangeboden tot aan de zomervakantie.

 

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor updates!

Facebook: Taus Gym

Instagram: TausGym

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle updates omtrent de lessen en het rooster? Vraag dan toegang tot één van onze Whatsapp groepen door een bericht te sturen naar 0653974470.

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Voorzorgen en maatregelen

We mogen weer een hele hoop, maar we vinden het wel belangrijk om onze gym zo veilig en hygiënisch mogelijk te houden. Ook houdt het kabinet ons nog steeds verantwoordelijk voor het handhaven van bepaalde maatregelen.

We zijn ontzettend dankbaar voor de solidariteit en de loyaliteit van de Taus Gym community. De veiligheid en gezondheid van de leden en de trainers zijn dan ook onze hoogste prioriteit. Op deze pagina lees je alle maatregelen die we hebben genomen om veiligheid en gezondheid te waarborgen.

MAATREGELEN

De maatregelen die Taus Gym neemt om de veiligheid en gezondheid van de leden te waarborgen zijn gebaseerd op advies van het RIVM. We houden ontwikkelingen rondom maatregelen streng in de gaten.

 

 

Lichamelijk contact en social distancing

Zorg dat je schoon aan de les begint. Heb je gedurende de dag fysiek contact met iemand gehad? Dan verzoeken we je thuis te douchen voor de les.

 

Gebruik kleedkamers

Gebruik van de kleedkamers is weer toegestaan. Wel dien je hier een mondkapje te dragen.

 

Gebruik faciliteiten op locatie

De toilette en de douche zijn weer toegankelijk en mogen weer gebruikt worden.

 

Enkel deelnemers op locatie

Tijdens de lessen op locatie mogen enkel de leden aanwezig zijn. Dit betekent dat het niet toegestaan is om te blijven kijken wanneer je niet participeert. Ouders mogen, maximaal 10 minuten voor aanvang, kinderen bij de poorten van beiden locaties (Tilburg en Breda) afzetten, maar dienen daarna weer terug te keren naar de eigen auto. Na afloop van de les dienen zij ook per direct terug naar huis te keren. Ouders dienen binnen 10 minuten na afloop hun kinderen weer op te halen.

 

Basis veiligheid

Indien haalbaar is er altijd een extra instructeur aanwezig. Ook is er altijd een EHBO’er en een EHBO-kit aanwezig.

 

Registratie

Je dient je op de locatie te registreren door je naam onder de datum te noteren. Vooraf aanmelden is niet meer nodig.

 

Wat te doen als je klachten hebt en recent bij Taus Gym bent geweest?

Inden je symptomen hebt, horen we dit graag. We gaan er van uit dat je je laat testen. Bij een negatieve uitslag en wanneer je weer vrij ben van klachten, ben je welkom om weer met ons mee te trainen. Indien je een positieve uitslag hebt zullen wij van de GGD te horen krijgen wat de volgende stappen zijn. Naar verwachting zullen wij de leden moeten inlichten die samen met jou hebben getraind. Zij zullen tien dagen in quarantaine moeten. Mogelijk moet de volledige sportschool 10 tot 14 dagen dicht.

 

Kijk voor meer informatie over de overheidsregels op:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen/plannen-voor-sporten-binnen-en-buiten

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.
Krav Maga biedt jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zelfverdediging! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

  • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Start vandaag!