Maatregelen & updates omtrent COVID-19

In 't kort

Momenteel werken we via een flexibel aanbod. Dit is naar aanleiding van het besluit van het kabinet en het RIVM dat ook sportscholen gedeeltelijk in lockdown moeten.

 

Het is nu mogelijk om in teamverband buiten te sporten voor mensen t/m 26 jaar oud. Niet alleen de lessen van kids en jongeren zullen dus plaatsvinden, maar ook de Krav Maga en FIT lessen gaan we hervatten voor mensen van 16 t/m 26 jaar oud. De Krav Maga les zal iedere dinsdag van 19:30 tot 20:30 plaatsvinden. De FIT Circuit les zal iedere donderdag van 19:30 tot 20:15 plaatsvinden. Bekijk de agenda voor een up-to-date overzicht!

 

Per 16 maart mag iedereen buiten in groepjes van 4 sporten op 1,5m afstand. Wij zullen dan ook vanaf 16 maart weer Bokszaktrainingen en FIT Circuit trainingen aan gaan bieden. De Krav Maga les en FIT circuit les die we nu faciliteren (t/m 26 jaar) zal in deze vorm blijven. We hopen dat ook dat mensen t/m 26 jaar oud voornamelijk voor deze lessen kiezen en niet de nieuwe Bokszaktrainingen en FIT circuit trainingen, in verband met de maximale groepsgrootte. De zoomlessen zullen vanaf 16 maart komen te vervallen.

 

Hoe de lessen er uit gaan zien lees je in het tabblad “aanbod”! We verzoeken je dringend om deze, en het tabblad “maatregelen” door te nemen. Ook dagen we jullie uit met challenges en simpele workouts die je vanuit huis kan doen!

 

We bedanken jullie voor jullie begrip en steun!

 

Aanbod

Groepslessen met contact voor kinderen, jongeren, en t/m 26 jaar. Groepslessen voor maximaal 4 personen voor iedereen en vrije trainingen op locatie. Kijk voor ons gehele aanbod bij het tabblad “aanbod”.
Let op, alle activiteiten vinden buiten plaats!

 

Maatregelen

Wij geven om jullie veiligheid en gezondheid. We vinden het belangrijk dat iedereen in een veilige en hygiënische omgeving kan sporten. Onder het bovenstaande tabblad “maatregelen” zie je welke maatregelen we hanteren.

 

Cursussen, workshops, pre-tests, examentrainingen en examens

De cursussen, workshops, pre-tests, examentrainingen en examens zijn verplaatst tot na 1 april. Hieronder vallen ook de Women Only cursus, Grappling cursus. De exacte data staan op de pagina’s zelf.

 

NAW gegevens

We verzoeken jullie om te kijken of de gegevens die jullie geregistreerd hebben bij Taus Gym nog kloppen. Zie je gegevens die niet kloppen? Pas deze dan aan of stuur een bericht via ons contactformulier.

 

Bedankt!

Graag willen we alle leden bedanken voor de steun in deze uitdagende tijden. Dankzij jullie kan de sportschool voortbestaan en kunnen we jullie ook nu diensten blijven aanbieden. Ook willen we jullie bedanken voor jullie samenwerking. Alleen met jullie hulp hebben we de sportschool de afgelopen periode veilig kunnen houden. We kijken met een positieve blik naar de toekomst en hebben er vertrouwen in dat we met jullie hulp een fijne sportomgeving kunnen blijven faciliteren. De loyaliteit van de Taus Gym community raakt ons ontzettend en we gaan ons uiteraard inzetten om die dankbaarheid te tonen.

 

Alle leden krijgen van ons een een one-of-a-kind Taus Gym shirt. De meeste leden hebben deze al in ontvangst mogen nemen. Heb jij er nog geen, of ben je nieuw en zou je er een willen? Vraag deze dan aan bij de instructeur en wij zorgen dat jij er ook eentje mee naar huis mag nemen (Zolang de voorraad strekt)!

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Lessen op locatie

Krav Maga kids & jongeren

 • De krav maga lessen voor kids & jongeren zullen buiten plaatsvinden.
 • Zorg dat je gekleed bent naar het weer!
 • Trek je buitenschoenen aan! Neem ook je bitje, toque en handschoenen mee.
 • Het is met alle temperaturen belangrijk om gehydrateerd te blijven. Neem dus een flesje water mee!
 • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers of wc’s. De gym is gesloten.
 • De lessen vinden plaats op de gewoonlijke tijdstip en plaats. Kijk voor het exacte tijdstip in het rooster.
 • Indien het weer het niet toelaat, zal de les niet doorgaan. Je wordt hier op de hoogte van gebracht via de Whatsapp groep en via het rooster. Zit je nog niet in de Whatsapp groep? Stuur dan een Whatsapp bericht naar 0653974470.
 • We hanteren ook in deze les alle preventieve coronamaatregelen. Bekijk het tabblad “maatregelen” voor meer informatie.

Vrije trainingen voor volwassenen

 • We geven jullie graag de kans om te trainen op locatie en gebruik te maken van sportmateriaal. Om die reden zijn we vrije trainingen gestart.
 • Voor de vrije trainingen schrijf je jezelf in voor bepaalde tijdblokken. In deze tijdblokken mogen jij en één ander persoon zelf beslissen wat voor training je uitvoert.
 • De vrije trainingen vinden buiten op het terrein van Taus Gym Tilburg plaats. Zorg dus dat je gekleed bent naar het weer.
 • Kijk voor meer informatie over de trainingen en het inschrijven op deze pagina.
 • We hanteren ook in deze les alle preventieve coronamaatregelen. Bekijk het tabblad “maatregelen” voor meer informatie.

Krav Maga Volwassenen

 • Op iedere dinsdag van 19:30 tot 20:30 een Krav Maga les voor iedereen vanaf 16 t/m 26 jaar oud. Deze les zal in de buitenlucht plaatsvinden en het aanhouden van de 1,5m is niet verplicht.
 • We hanteren ook in deze les alle preventieve coronamaatregelen. Bekijk het tabblad “maatregelen” voor meer informatie.

FIT Circuit

 • Iedere donderdag van 19:30 tot 20:15 is er een FIT Circuit les voor iedereen van 16 t/m 26 jaar oud. Deze les zal in de buitenlucht plaatsvinden en het aanhouden van de 1,5m is niet verplicht.
 • Vanaf 16 maart zullen er nieuwe FIT Circuit trainingen plaatsvinden die voor iedereen toegankelijk zijn, ook boven de 26. Aan deze lessen kunnen slecht 4 mensen per training deelnemen en er wordt getraind op 1,5m afstand. We hopen dat mensen t/m de 26 voornamelijk deelnemen aan de FIT Circuit lessen op de donderdag van 19:30 tot 20:15, wegens de beperkte plekken in de nieuwe trainingen. Voor meer informatie over de tijdblokken en het inschrijven voor deze lessen vind je op deze pagina.
 • De FIT Circuit lessen vinden buiten plaats. Wegens de groepsgrootte is trainen onder tenten niet meer mogelijk. Dit betekent dat in geval van slecht weer er minder trainingsmateriaal beschikbaar is of de les wordt afgelast
 • We hanteren ook in deze les alle preventieve coronamaatregelen. Bekijk het tabblad “maatregelen” voor meer informatie.

FIT Bokszaktraining

 • Vanaf 16 maart zullen er nieuwe Bokszaktrainingen plaatsvinden die voor iedereen toegankelijk zijn, ook boven de 26. Aan deze lessen kunnen slecht 4 mensen per training deelnemen en er wordt getraind op 1,5m afstand. Kijk voor meer informatie en om jezelf in te schrijven op deze pagina.
 • Deze trainingen vinden buiten plaats. Wegens de groepsgrootte is trainen onder tenten niet meer mogelijk. Dit betekent dat in geval van slecht weer er minder trainingsmateriaal beschikbaar is of de les wordt afgelast.
 • We hanteren ook in deze les alle preventieve coronamaatregelen. Bekijk het tabblad “maatregelen” voor meer informatie.

Simpele home workouts

 • Thuiswerken combineren met een gezonde leefstijl is een van de grootste uitdagingen van het moment. Daarom hebben wij een aantal snelle en simpele oefeningen gefilmd die makkelijk te combineren zijn met een drukke agenda!
 • Check hier de simpele home workouts die je kan doen vanuit de comfort van je eigen omgeving.

Kids Krav Maga challenges

 • Lange dagen thuiszitten kan vermoeiend zijn voor kinderen. Het is belangrijk voor zowel hun mentale en fysieke gezondheid om in bewegeing te blijven.
 • De kids krav maga home challenges zijn opgesteld voor kinderen om ook tijdens een lockdown actief te blijven.

 

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor updates!

Facebook: Taus Gym

Instagram: TausGym

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle updates omtrent de lessen en het rooster? Vraag dan toegang tot één van onze Whatsapp groepen door een bericht te sturen naar 0653974470.

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Voorzorgen en maatregelen

Bij Taus Gym hanteren wij gepaste maatregelen. We zijn ontzettend dankbaar voor de solidariteit en de loyaliteit van de Taus Gym community. De veiligheid en gezondheid van de leden en de trainers zijn dan ook onze hoogste prioriteit. Op deze pagina lees je alle maatregelen die we hebben genomen om veiligheid en gezondheid te waarborgen.

MAATREGELEN

De maatregelen die Taus Gym neemt om de veiligheid en gezondheid van de leden te waarborgen zijn gebaseerd op advies van het RIVM. We houden ontwikkelingen rondom maatregelen streng in de gaten.

Hygiëne

Wanneer je lessen op locatie volgt, hanteren wij strenge regels op het gebied van hygiëne. Wij verwachten dan ook dat iedereen die naar de training komt goed de handen heeft gewassen. Ieder lid dient vóór de lessen hun handen te desinfecteren met de spray die we op locatie faciliteren. We raden je ook aan om je handen na de training te wassen en zo min mogelijk je gezicht aan te raken. Wanneer je moet hoesten of niezen, doe dit dan aan de binnenkant van je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes.

 

Lichamelijk contact en social distancing

Zorg dat je schoon aan de les begint. Heb je gedurende de dag fysiek contact met iemand gehad? Dan verzoeken we je thuis te douchen voor de les.

 

Gebruik kleedkamers

Gebruik van de kleedkamers is niet toegestaan. Leden dienen zich thuis om te kleden.

 

Gebruik faciliteiten op locatie

Het is niet toegestaan om de gym binnen te komen. Dit betekent dat de sportzaal, lounge, kleedkamers, douches en wc’s niet bereikbaar zijn voor leden.

 

Enkel deelnemers op locatie

Tijdens de lessen op locatie mogen enkel de leden aanwezig zijn. Dit betekent dat het niet toegestaan is om te blijven kijken wanneer je niet participeert. Ouders mogen, maximaal 10 minuten voor aanvang, kinderen bij de poorten van beiden locaties (Tilburg en Breda) afzetten, maar dienen daarna weer terug te keren naar de eigen auto. Na afloop van de les dienen zij ook per direct terug naar huis te keren. Ouders dienen binnen 10 minuten na afloop hun kinderen weer op te halen.

 

Basis veiligheid

Indien haalbaar is er altijd een extra instructeur aanwezig. Ook is er altijd een EHBO’er en een EHBO-kit aanwezig.

 

Wanneer thuisblijven?

De gezondheid en veiligheid van iedereen waarborgen kunnen we alleen met jullie hulp. Dit betekent dat wanneer een lid (milde) symptomen heeft we verwachten dat dit lid thuisblijft. Hieronder vallen neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts. Ook dienen leden thuis te blijven wanneer iemand in hetzelfde huishouden deze klachten toont. Pas wanneer iedereen in het huis 24 uur geen klachten heeft, kan het lid weer meedoen aan de trainingen. Is er iemand in jouw huishouden positief getest op COVID-19? Dan mag je pas weer deelnemen aan de trainingen wanneer je 14 dagen geen contact hebt gehad met desbetreffend persoon.

 

Wat te doen als je klachten hebt en recent bij Taus Gym bent geweest?

Indien je symptomen hebt, horen we dit graag. We gaan er van uit dat je je laat testen. Bij een negatieve uitslag en wanneer je weer vrij bent van klachten, ben je welkom om weer met ons mee te trainen. Indien je een positieve uitslag hebt zullen wij van de GGD te horen krijgen wat de volgende stappen zijn. Naar verwachting zullen wij de leden moeten inlichten die samen met jou hebben getraind. Zij zullen tien dagen in quarantaine moeten. Mogelijk moet de volledige sportschool 10 tot 14 dagen dicht.

 

 

Wat gebeurt er met mijn contributie als de sportschool sluit?

Ons voortbestaan hangt veelal af van jouw contributie. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de leden die hun contributie blijven betalen, ondanks dat we niet de volledige diensten kunnen bieden. We snappen echter wel dat je je contributie terug wil wanneer de sportschool de deuren tijdelijk moet sluiten. Dat is waarom je – zonder je lidmaatschap op te zeggen – om restitutie van de contributie tijdens de lockdown terug te vragen. We vragen je om een mail te sturen naar info@tausgym.nl pér restitutie die je wil aanvragen.

Let op: Boek het bedrag niet zelf terug. Na het ontvangen van de mail zorgen wij zelf dat het geld zo snel mogelijk op je rekening terug staat.

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Kettlebell huren

Gezien de sportschool gesloten is, maar wij jullie wel de kans willen bieden om thuis fit te blijven, is het voor huidige ledenmogelijk om een kettlebell te huren.

 

Om een kettlebell te kunnen huren dien je eerst een e-mail te sturen naar info@tausgym.nl of het contactformulier in te vullen. Indien je een akkoord krijgt, kun je de kettlebell komen ophalen tussen 17:30u en 19:30u op 15 of 16 december. Bij het ophalen van de Kettlebell dien je je gegevens op een formulier in te vullen en een borg te betalen.

 

De voorwaarden voor het huren van een kettlebell luiden:

 • Enkel huidige leden kunnen een kettlebell huren
 • Leden moeten een borg betalen om de kettlebell te kunnen huren
 • De kettlebell dien je 1 week na het heropenen van de gym weer in te leveren. Bij het succesvol inleveren krijg je de borg weer terug.

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.
Krav Maga biedt jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zelfverdediging! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

 • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Start vandaag!