Maatregelen & updates omtrent COVID-19

In 't kort

Door de positieve ontwikkelingen die betrekking hebben op het coronavirus in Nederland heeft het kabinet besloten per 1 juli de maatregelen weer te versoepelen. Dit betekent dat we (bijna) als vanouds weer onze diensten kunnen aanbieden en ons volledige rooster weer van kracht is!

 

Vanaf 1 juli mogen contactsporten weer beoefend worden. We gaan dus weer het fysiek contact opbouwen de komende weken, maar wel met het oog op hygiëne en gezondheid. Ook zullen een aantal lessen binnen in de gym plaatsvinden en een aantal lessen buiten. Wil je weten wat dit precies betekent? Lees dan de maatregelen. Voor informatie over de vorm van de lessen en de maatregelen die specifiek zijn voor een les, kijk dan bij lessen.

 

We volgen alle ontwikkelingen nog steeds op de voet en handelen vanuit advies en maatregelen die het RIVM aankondigt. Indien er nieuwe maatregelen zijn of deze juist worden versoepelt, kun je op deze pagina lezen hoe wij ons hier op aanpast.

 

Bedankt!

Graag willen we alle leden bedanken die hun lidmaatschap bleven betalen. Dankzij hen kan de sportschool voortbestaan en kunnen we jullie ook nu diensten blijven aanbieden. De loyaliteit van de Taus Gym community raakt ons ontzettend en we gaan ons uiteraard inzetten om die dankbaarheid te tonen. Uit dankbaarheid willen we deze leden ook graag iets terug geven.

 

Alle leden met een BASIC Lidmaatschap of hoger mogen t/m 31 oktober alle lessen volgen. Voor alle leden met een ALL-IN Lidmaatschap is dit jaar de Taus Gym BBQ kosteloos. Ook krijgen alle leden een one-of-a-kind Taus Gym collector’s item T-Shirt! Deze zullen in de maand september worden verstrekt.

 

Vakantierooster

Tijdens de vakantie hanteren wij een ander rooster. Bekijk de agenda voor meer informatie over het reguliere rooster en het vakantierooster.

 

Home workouts

Tijdens de lockdown hebben onze trainers hard gewerkt om jullie uit te dagen om ook thuis te sporten. Wil je deze nog eens terug zien? Check dan onze simpele home workouts en de kids krav maga home challenges.

 

Kettlebell inleveren

De afgelopen periode konden leden een kettlebell huren. Ben jij nog in het bezit van een kettlebell? Vergeet deze dan niet voor 5 juli terug te brengen!

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Lessen op locatie

We mogen de deuren weer openen! Dit betekent dat het volledige rooster weer van kracht is en een aantal lessen weer binnen worden gegeven. Ook mogen vanaf 1 juli contactsporten weer worden beoefend door alle leeftijden. Wij zullen dan ook langzaam fysiek contact weer gaan opbouwen.

Hoe zien de lessen er uit?

We zien graag dat leden zich thuis omkleden en thuis vóór de training naar de wc gaan. Voor de training vragen we leden hun handen te desinfecteren met de spray die op locatie beschikbaar is. Heb contact gehad met iemand vóór de training? Dan verzoeken we je te douchen voor je naar de gym komt. Bij verkoudheidsklachten vragen we je thuis te blijven.

 

Bij de Krav Maga, Jongeren Krav Maga en Kids Krav Maga lessen gaan we weer fysiek contact opbouwen. Bij voorkeur trainen de leden met één vaste partner. De Krav Maga lessen worden voornamelijk buiten gegeven, tenzij het weer dit niet toelaat. Zorg dan ook dat je ten alle tijden zowel je buiten- als binnenschoenen mee, zodat we de training kunnen aanpassen op weersomstandigheden. Indien je geen binnenschoenen mee hebt, zul je op sokken moeten trainen. Zorg dat je verder ook alle trainings- en beschermingsmaterialen mee neemt.

 

De FIT Bagworkout en FIT Circuit zullen veelal binnen plaatsvinden, maar zorg ook hier dat je zowel buiten- als binnenschoenen mee neemt.

 

Na de lessen stellen we het op prijs als de leden meehelpen het gebruikte sportmateriaal mee schoon te maken. Verder verzoeken we je goed de maatregelen door te lezen voor extra hygiëne maatregelen die we hanteren, maar ook van jullie verwachten. Alleen samen kunnen we zorgen voor een fijne trainingsomgeving!

Regulier rooster van 29 juni t/m 12 juli, en na 23 augustus

Tilburg

 • Maandag
  • Kids Krav Maga: 18:30u – 19:15u
  • FIT Circuit: 20:45u – 21:30u
 • Dinsdag
  • Kids Krav Maga: 18:30u – 19:15u
  • Krav Maga all levels: 19:30u – 20:30u
  • FIT Bagworkout: 20:30u – 21:00u
 • Woensdag
  • Jongeren Krav Maga: 18:00u – 18:45u
  • FIT Circuit: 18:45u – 19:30u
  • Krav Maga all levels: 19:30u – 21:00u
 • Donderdag
  • Krav Maga all levels: 19:30u – 21:00u
  • FIT Bagworkout: 21:00u – 21:30u
 • Zondag
  • Krav Maga all levels: 11:00u – 12:00u
  • FIT Bagworkout: 12:00u – 12:30u

Breda

 • Maandag
  • Kids Krav Maga: 18:15u – 19:00u
  • Krav Maga all levels: 19:00u – 20:00u

Vakantierooster (13 juli t/m 26 juli – 10 augustus t/m 23 augustus)

Tilburg

 • Dinsdag
  • Kids Krav Maga: 18:30u – 19:15u
  • Krav Maga all levels: 19:30u – 20:30u
  • FIT Bagworkout: 20:30u – 21:00u
 • Woensdag
  • Jongeren Krav Maga: 18:00u – 18:45u
  • FIT Circuit: 18:45u – 19:30u
  • Krav Maga all levels: 19:30u – 21:00u

Breda

 • Maandag
  • Kids Krav Maga: 18:15u – 19:00u
  • Krav Maga all levels: 19:00u – 20:00u

 

Ook onze agenda is up-to-date. Kijk daar voor een handig overzicht van alle lessen en de tijden waarop zij plaatsvinden! Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor updates!

Facebook: Taus Gym

Instagram: TausGym

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.

Voorzorgen en maatregelen

Tijdens het heropenen van de gym hanteren wij gepaste maatregelen. We zijn ontzettend dankbaar voor de solidariteit en de loyaliteit van de Taus Gym community. De veiligheid en gezondheid van de leden en de trainers zijn dan ook onze hoogste prioriteit. Op deze pagina lees je alle maatregelen die we hebben genomen om veiligheid en gezondheid te waarborgen.

MAATREGELEN

De maatregelen die Taus Gym neemt om de veiligheid en gezondheid van de leden te waarborgen zijn gebaseerd op advies van het RIVM. We houden ontwikkelingen rondom maatregelen streng in de gaten.

 

Krav Maga lessen

In Tilburg worden de Krav Maga lessen buiten de gym gegeven, tenzij het weer het niet toelaat. Dit betekent dat je ten alle tijden zowel binnen- als buitenschoenen mee dient te nemen. Ook vragen we je alle trainings- en beschermingsbenodigdheden mee te nemen. Indien er materiaal tijdens de les wordt gebruikt verzoeken we je deze aan het einde van de les mee schoon te maken. In Breda kunnen er nog geen lessen binnen plaatsvinden, bij slecht weer zullen deze lessen komen te vervallen.

 

FIT lessen

De FIT-Circuit en FIT Bagworkout lessen zullen binnen op locatie worden gegeven. Toch vragen we je ten alle tijden zowel binnen- als buitenschoenen mee te nemen. Ook verzoeken we je na de les mee te helpen om de gebruikte materialen mee schoon te maken.

 

Hygiëne

Wanneer je lessen op locatie volgt, hanteren wij strenge regels op het gebied van hygiëne. Wij verwachten dan ook dat iedereen die naar de training komt goed de handen heeft gewassen. Ieder lid dient vóór de lessen hun handen te desinfecteren met de spray die we op locatie faciliteren. We raden je ook aan om je handen na de training te wassen en zo min mogelijk je gezicht aan te raken. Wanneer je moet hoesten of niezen, doe dit dan aan de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

 

Beperkingen lichamelijk contact

Vanaf 1 juli mogen contactsporten weer worden beoefend. Dit betekent dat we fysiek contact weer gaan opbouwen tijdens de lessen. Bij voorkeur trainen leden met één vaste partner. Ook dienen leden voor en na de lessen fysiek contact te mijden. Zorg dat je schoon aan de les begint. Heb je gedurende de dag fysiek contact met iemand gehad? Dan verzoeken we je thuis te douchen voor de les.

 

Gebruik faciliteiten op locatie

Het is niet mogelijk om te douchen op locatie. Ook verzoeken we leden om vóór de training thuis om te kleden en gebruik te maken van de wc.

 

Enkel deelnemers op locatie

Tijdens de lessen op locatie mogen enkel de leden aanwezig zijn. Dit betekent dat het niet toegestaan is om te blijven kijken wanneer je niet participeert. Ouders mogen, maximaal 10 minuten voor aanvang, kinderen bij de poorten van beiden locaties (Tilburg en Breda) afzetten, maar dienen daarna weer terug te keren naar de eigen auto. Na afloop van de les dienen zij ook per direct terug naar huis te keren. Ouders dienen binnen 10 minuten na afloop hun kinderen weer op te halen.

 

Basis veiligheid

Indien haalbaar is er altijd een extra instructeur aanwezig. Ook is er altijd een EHBO’er en een EHBO-kit aanwezig.

 

Wanneer thuisblijven?

De gezondheid en veiligheid van iedereen waarborgen kunnen we alleen met jullie hulp. Dit betekent dat wanneer een lid (milde) symptomen heeft we verwachten dat dit lid thuisblijft. Hieronder vallen neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts. Ook dienen leden thuis te blijven wanneer iemand in hetzelfde huishouden deze klachten toont. Pas wanneer iedereen in het huis 24 uur geen klachten heeft, kan het lid weer meedoen aan de trainingen. Is er iemand in jouw huishouden positief getest op COVID-19? Dan mag je pas weer deelnemen aan de trainingen wanneer je 14 dagen geen contact hebt gehad met desbetreffend persoon.

SIMPLE HOME WORKOUTS

1 minute challenges voor een full body workout.

KRAV MAGA KIDS CHALLENGES

Korte Krav Maga oefeningen voor kids om thuis uit te voeren.
Krav Maga biedt jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zelfverdediging! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

 • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Start vandaag!