Ground fight cursus

Verbreed je skillset!

Ground Fighting

Verbreed je skillset!

Hoe breder je skillset, hoe beter jij jezelf kan verdedigen. Tijdens de ground fight cursus verbreden en verdiepen wij de ground fight vaardigheden van Krav Maga beoefenaars. Tijdens deze cursus leer je de fijne kneepjes van bewegen in een grondgevecht en diverse tools en tricks die jou het voordeel zullen geven voor zowel op straat als tijdens een grappling wedstrijd.

 

Het is een instensieve cursus waar we met zijn allen grenzen gaan verleggen. De cursus zal voor zowel beginnende als gevorderde beoefenaars zijn en voor beiden een goede uitdaging bieden. We zullen technieken oefenen waar jij je tegenstander leert domineren, zoals submissions, positie overnames, dirty fighting, grond versus staand en ontsnappen uit submissions.

 

Cursus

De lessen in ground fighting worden aangeboden in de vorm van een cursus. De cursus zal een reeks van 10 lessen zijn, elke zondag om de 2 weken m.u.v. van vakantie- en feestdagen.

Wie: 14+

Wanneer: Vanaf 3 oktober

Tijd: 13:00 – 15:00

Kosten: €150,- (mogelijk te voldoen in 3 termijnen)

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

 

Workshop

Om jullie kennis te laten maken met de ground fight cursus organiseren we een workshop waar we de technieken behandelen.

Datum: zondag 19 september

Tijd: 13:00 – 15:00

Kosten: €15,00

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Schrijf je nu in voor de workshop!

Schrijf je via deze pagina in om mee te doen aan de workshop op zondag 3 oktober!

Ground Fighting

Veiligheid voorop!

De veiligheid en gezondheid van onze leden is onze grootste prioriteit. Daarom hebben wij maatregelen die we hanteren om de gym een zo prettig mogelijke omgeving kunnen maken voor jullie om te trainen! De maatregelen vind je hier.

 

De Ground Fight cursus onder voorbehoud

De Ground Fight cursus zal alleen doorgaan wanneer de situatie het toelaat. We gaan uit van het advies en de maatregelen opgelegd door de overheid en het RIVM. Dit kan betekenen dat de cursus niet door mag gaan. Indien er gedurende de cursus maatregelen komen waardoor we geen training kunnen geven is het mogelijk om (gedeeltelijk) cursus geld terug te ontvangen indien de cursus niet kan worden hervat binnen 3 maanden.

Schrijf je nu in voor de workshop!

Schrijf je via deze pagina in om mee te doen aan de workshop op zondag 6 december!
Krav Maga biedt jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zelfverdediging! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

013 82 28 824

  • Taus Gym

Zet je dagdromen om in daden. Met verschillende sportdisciplines ga jij jouw fysieke en mentale uitdagingen aan. Wij willen jou inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

Start vandaag!