Blog
  • Hoofdpagina
10
01
2023

Nieuw(jaar)sbrief: Algemeen

Door Riaz 0

Allereerst willen we je een mooi, fit en gezond nieuwjaar wensen! Wij hopen dat iedereen weer vol energie zit om lekker aan de slag te gaan. Het begin van het jaar is een mooi moment om nieuwe (sport)doelen voor jezelf te stellen. Laat ons weten wat jij dit jaar graag zou willen bereiken; Wij staan klaar om jou hierbij te ondersteunen.

In deze nieuwsbrief gaan we het hebben over: Louise’s nieuwe rol bij IKMF, de Women Only Krav Maga cursus, jouw lidmaatschap, de curriculumtrainingen, pre-tests en examens, Meet The Marines en het originele Taus Gym vest!

Ook geeft diëtist Merel tips over het (waar)maken van goede voornemens. Lees snel verder.

Louise Pross: Women Only Krav Maga Director bij IKMF!

Misschien heb je het al via via gehoord; Louise Pross is verkozen tot Women Only Krav Maga Director van IKMF Nederland!

We zijn ontzettend trots dat ze deze rol op zich mag nemen. Louise heeft zich altijd ingezet om onze Women Only Krav Maga cursus in goede banen te leiden. Vanaf nu is Louise ook verantwoordelijk voor de Women Only Krav Maga divisie in Nederland. Ze zal alle activiteiten omtrent de Women Only cursus organiseren. Ze gaat aan de slag met de landelijke communicatie en het verzorgen van updates en nieuwe cursussen voor de instructeurs.

Gefeliciteerd Louise! Er is geen twijfel over mogelijk dat jij deze rol vol passie zal vervullen en mooie dingen zal gaan doen voor de Women Only Krav Maga divisie.

Krav Maga Women Only Cursus

Naast haar nieuwe rol bij IKMF gaat Louise samen met Joost in januari weer van start met de Women Only Krav Maga cursus. De cursus is keer op keer een enorm succes. Ook deze keer willen we weer met een groep enthousiaste dames aan de slag gaan.

Tijdens de 9-weekse cursus leren vrouwen om zichzelf zowel fysiek als verbaal te verdedigen in dreigende situaties die op straat voor kunnen komen. Hier vind je meer informatie over de cursus.

De volgende cursus is van 23 januari tot en met 28 maart 2023. Alle lessen zijn op maandag van 20.15u tot 21.15u Nieuwsgierig? Schijf je in voor een gratis proefles op maandag 9 of 16 januari.

We kunnen niet wachten om weer van start te gaan. Zien we jou ook? Schrijf je hier snel in voor de cursus om gebruik te maken van de early bird korting!

Jouw lidmaatschap

Wat zijn jouw sportdoelen voor dit jaar? Nieuwjaar is een goed moment om even stil te staan bij je lidmaatschap bij Taus Gym. Weet je al of je dit jaar minder, of juist meer wilt komen trainen? Je kan je lidmaatschap makkelijk aanpassen via info@tausgym.nl of het contactformulier.

Wist je dat elk lidmaatschap flexibel is? Je bent vrij om te kiezen op welke dag je komt en of je in Tilburg of Breda wilt trainen. Ook mag je de week voor en na een aangepast rooster (zoals in de vakanties), alle lessen volgen, ongeacht je lidmaatschap. Een perfect moment om ook eens mee te doen met de grappling les!

Ben jij tevreden met je lidmaatschap? Dan is het  mogelijk om deze voor langere tijd vast te leggen. Je kan zo tot wel 30% korting krijgen op je lidmaatschap! Je kan hier meer informatie vinden over al onze lidmaatschappen. Ook het langer vastleggen van je lidmaatschap kan je regelen via info@tausgym.nl of het contactformulier.

Examens en de voorbereiding

Is het dit jaar jouw sportdoel om je skills naar het volgende level te brengen? Binnenkort zijn er weer kansen om je skills te testen bij de officiële IKMF examens. Wil je je inschrijven? Dat kan via het contactformulier!

Om examen te doen moet je ingeschreven zijn bij IKMF. Een lidmaatschap bij IKMF kost 27,50 per jaar. Je dient een IKMF lidmaatschap te hebben als je Krav Maga bij ons beoefend. Je kan hier meer informatie vinden over IKMF en het lidmaatschap.

Wil je nog even de puntjes op de ‘i’ zetten en alle technieken nalopen? Wij bieden curriculumtrainingen en pre-tests aan zodat jij vol zelfvertrouwen het examen in kan. De data, tijden en tarieven voor deze speciale trainingen staan onder de examendata vermeld. Je kan je inschrijven via het contactformulier.

Lokale examens P1, P3, P5:

Datum: Woensdag 24 mei 2023

Tijd: 19.30u – 23.00u.

Kosten: P1 t/m P5: €40,- ; G-Levels: €45,-

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Landelijke examens P2, P4, G-Levels:

Datum: P2 is op zondag 19 februari 2023 ; P4 en G-Levels zijn op zaterdag 18 februari 2023

Tijd: P2: 10.00 – 13.00u of 14.00 – 17.00u ; P4 en G-Levels: Tijden worden later bekend gemaakt

Kosten: P2, P4: 40,- ; G-Levels: 45,-

Locatie: Sporthal FBK, Almere

Curriculumtraining:

Datum: Zondag 22 januari 2023

Tijd: Tussen 13:00 – 19:00u. De precieze tijd wordt per e-mail aangekondigd bij voldoende animo.

Bijdrage: €10,- per level

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Pre-test:

Datum: Zondag 19 maart 2023

Tijd: Tussen 13:00 – 19:00u. De precieze tijd wordt per e-mail aangekondigd bij voldoende animo.

Bijdrage: €10,- per level

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

De kosten van P1 t/m P5 en de G-Levels zijn inclusief een diploma, patch en de deelname. Meer informatie over de pre-tests en examens kan je hier vinden.

Meet The Marines

Wil jij ontdekken waar jouw grenzen liggen en deze verleggen? Meet The Marines is een evenement waarbij deelnemers 24 uur lang keihard moeten samenwerken om fysiek en mentaal uitdagende missies te behalen. De missies worden geleid door de elite van de Nederlandse krijgsmacht. Tijdens de missies zal je ontdekken waar jouw grenzen liggen en hoe je hiermee om kan gaan.

Na ons bulderende succes van vorig jaar bij Meet The Marines, willen wij ook dit jaar deelnemen. Er gaat al een team van tien van onze leden mee. We zouden het geweldig vinden om nog een volledig team te kunnen samenstellen. Kom jij ons tweede team versterken? Schrijf je hier in!

De 24-uur durende Marine Experience begint op zaterdag 20 mei 2023 om 11.00 en eindigt op zondag 21 mei 2023 om 12.00.

De kosten zijn momenteel 175,- per persoon.

Het evenement vindt plaats in omgeving Rotterdam.

Wil jij ook meedoen met ons team? Schrijf je dan snel in via het contactformulier.

Meer informatie over Meet The Marines kan je hier vinden.

Het originele Taus Gym vest

Heb jij het officiële Taus Gym vest al? Onze leden zijn er dol op. Zeker in de koude wintermaanden is dit vest een mooie uitbreiding van je sportoutfit. Zo kan je lekker opgewarmd de les in komen en warm blijven na de training.

Eerst even voelen hoe het zit? Vraag voor de les om er een te passen en voel zelf hoe lekker het zit. Het vest kost €55,- en is beschikbaar in maat XXS t/m XXL! Wacht niet te lang, want het vest is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Train je in Breda, en wil je ook graag een vest? Vraag er één aan via het contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat je het zo snel mogelijk aan kan!

Column Merel: ‘Goede voornemens (waar)maken’

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat gaat vaak gepaard met goede voornemens. Om ervoor te zorgen dat je deze voornemens dit jaar echt waar gaat maken heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Maak je goede voornemens concreet. Maak voor jezelf duidelijk wat je precies wil bereiken en maak dat meetbaar. Dus niet ‘ik wil meer gaan sporten’, maar ‘in het nieuwe jaar ga ik drie keer per week sporten’.
  • Zet je motivatie op papier. Waarom heb je goede voornemens? Wat wil je ermee bereiken? Wat gaat ervoor zorgen dat je je goede voornemens waar gaat maken? Zet je motivatie op papier en hang/leg deze op een zichtbare plek.
  • Maak een stappenplan. Soms kan het helpen om je goede voornemen in kleinere stukjes te hakken. Met kleine stapjes maak je het haalbaar en zorg je voor gedragsverandering op de lange termijn. Is je goede voornemen om dagelijks minimaal twee stuks fruit te eten, begin dan eerst met één stuk. Als je deze onder de knie hebt bouw je op naar twee.
  • Deel je goede voornemens met anderen. Samen sta je sterk. Deel je goede voornemens met de mensen om je heen. Zij kunnen je steunen, ook wanneer het wat minder gaat.
  • Schakel hulp in. Je hoeft het niet alleen te doen. Schakel hulp in je van een coach, trainer, diëtist, etc. Zij zijn gespecialiseerd in gedragsverandering en kunnen de stok achter de deur zijn om je goede voornemens waar te maken.

 

Klaar voor een gezond en fit 2023? Kom langs bij Gewoon Diëtetiek voor persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en gezondheid. Neem contact op via:

0615652702

info@gewoondietetiek.nl

https://www.gewoondietetiek.nl/

Leden van Taus Gym krijgen €30,- korting op hun consult

Gezonde groet,

Merel Coenders, diëtist

 

 

Wij hopen dat je na het lezen van deze nieuwsbrief klaar bent om weer te komen trainen. De komende periode staat voor ons helemaal in het teken van lekker samen sporten en het beste uit onszelf en elkaar halen!

Wist je dat we ook een nieuwsbrief voor de kids en jongeren hebben? Deze kan je hier vinden!

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment