Blog
  • Hoofdpagina
10
01
2023

Nieuw(jaar)sbrief: Kids en jongeren

Door Riaz 0

Gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat jij een fijne kerstvakantie hebt gehad en helemaal uitgerust bent om lekker te komen sporten. Het begin van het nieuwe jaar is een goed moment om nieuwe dingen te leren. Heb jij dit jaar doelen voor in de les? Vertel het ons, dan gaan we samen aan de slag om jouw doelen te vervullen. We staan te springen om lekker samen te trainen.

Om zeker te weten dat we dit jaar goed starten, zetten we op een rijtje wat jij moet weten over het komende sportseizoen! In deze nieuwsbrief vind je informatie over jouw IKMF inschrijving, de examens en voorbereidingen, de Women Only Krav Maga cursus, de extra les in Breda, de open lessen en trainingsmateriaal!

Meer nieuws en informatie over de reguliere lessen kan je vinden in onze algemene nieuwsbrief.

Jouw IKMF inschrijving

Vanaf dit jaar moeten ook de jongeren en kinderen ingeschreven worden bij de IKMF.

Een IKMF lidmaatschap is o.a. nodig om je Krav Maga-examen te kunnen afleggen. Het lidmaatschap kost €10,- per jaar en zorgt ervoor dat wij en de bond goede lessen kunnen garanderen. Je kan hier meer informatie vinden over het lidmaatschap en de inschrijving bij IKMF.

Heb je je nog niet ingeschreven bij IKMF, maar al wel voor het examen? Zorg dan dat je zo snel mogelijk dit lidmaatschap afsluit. Je moet namelijk lid zijn van IKMF om examen te mogen doen.

Let op! Als je stopt met Krav Maga beoefenen bij ons, dan moet je jezelf ook uitschrijven bij IKMF.

Examens en de voorbereiding

Wil jij dit jaar je skills naar het volgende level brengen? Dat kan! Binnenkort is er weer een nieuwe ronde examens om te laten zien wat je kan. Wil je je inschrijven voor het examen? Dat kan via het contactformulier!

Wil je eerst nog even oefenen voordat je examen doet? Wij bieden curriculumtraining aan waar we alle technieken samen doornemen. Ook moet je vóór je examen de pre-test doen. Tijdens de pre-test doen we alles wat jij tijdens je examen zal moeten doen. Zo kan je vol vertrouwen het examen doen! De data voor de curriculumtraining en pre-test staan onder de data van de examens.

KIDS

Lokale examens K1, K3, K5:

Datum: Zondag 11 juni 2023

Tijd: Tussen 13.00 – 19.00u

Kosten: €40,-

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Landelijke examens K2, K4:

Datum: Zaterdag 10 juni 2023

Tijd: 10.00 – 14.00u

Locatie: Nog niet bekend

Curriculumtraining:

Datum: Zondag 5 maart 2023

Tijd: Tussen 13.00 – 19.00u. De precieze tijd wordt per e-mail aangekondigd bij voldoende animo.

Bijdrage: €10,- per level

Locatie: Professor Romeinstraat 11a

Pre-test:

Datum: Zondag 2 april 2023

Tijd: Tussen 13.00 – 19.00u. De precieze tijd wordt per e-mail aangekondigd bij voldoende animo.

Bijdrage: €10,-

Locatie: Professor Romeinstraat 11a

De kosten voor K1 t/m K5 en zijn inclusief een diploma, patch en de deelname. Meer informatie over de pre-tests en examens kan je hier vinden.

JONGEREN

Lokale examens J1, J3, J5:

Datum: Zondag 11 juni 2023

Tijd: Tussen 13.00 – 19.00u

Kosten: €65,- voor J1 ; €40,- voor J2 t/m J5

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Landelijke examens J2, J4 examens:

Datum: Zaterdag 10 juni 2023

Tijd: 10.00 – 14.00u

Kosten: €40,- voor niet leden ; €25,- voor leden.

Locatie: Nog niet bekend

Curriculumtraining:

Datum: Zondag 5 maart 2023

Tijd: Tussen 13.00 – 19.00u. De precieze tijd wordt per e-mail aangekondigd bij voldoende animo.

Bijdrage: €10,- per level

Locatie: Professor Romeinstraat 11a

Pre-test:

Datum: Zondag 2 april 2023

Tijd: Tussen 13.00 – 19.00u. De precieze tijd wordt per e-mail aangekondigd bij voldoende animo.

Bijdrage: €10,-

Locatie: Professor Romeinstraat 11a

De kosten voor J1 t/m J5­ zijn inclusief een diploma, patch en de deelname. Meer informatie over de pre-tests en examens kan je hier vinden.

Women Only Krav Maga cursus

Wist je dat je vanaf je 14e al mee mag doen aan de Women Only Krav Maga cursus? Zelfverdediging kan soms best spannend kan zijn. Ook krijgen vrouwen vaak op een andere manier met geweld te maken dan mannen. Daarom leer je bij de Women Only Krav Maga cursus, samen met andere stoere meiden en vrouwen, hoe je jezelf het beste kan verdedigen in dreigende situaties die jij op straat tegen kan komen. De cursus biedt je een veilige omgeving waarin je jezelf leert verdedigen en kan werken aan het ontwikkelen van een groter zelfvertrouwen.

Wil je liever niet in je eentje deelnemen? Samen met je moeder kan ook! Er hebben al vaker moeders en dochters samen meegedaan en dat is altijd een succes geweest.

Ben je nog net geen 14, maar wil je wel graag mee doen? Kom gezellig een proefles volgen, zodat we kunnen kijken of je goed bij de cursus past. Inschrijven voor een proefles kan je hier doen!

De cursus duurt negen weken; van 23 januari tot en met 28 maart 2023. De lessen zijn op maandag van 20:15u tot 21:15u. Ben jij benieuwd naar de cursus? Schrijf je dan in voor een proefles.

Wil jij ook meedoen aan de cursus? Dan kan je je hier inschrijven!

Nieuwe les voor jongeren Breda

Jongeren in Breda, opgelet! Vanwege het grote succes van de jongerenlessen, komt er een nieuwe lesdag in de week bij! Vanaf 12 januari kan je ook op donderdagavond om 17:30u komen trainen in Breda. Deze nieuwe training is voor de groep van 12 tot 16 jaar.

Ben je tevreden met 1 keer in de week trainen? Dat kan met het basic lidmaatschap. Hiermee mag jij één keer per week komen trainen. Je mag zelf kiezen op welke dag je komt en of je in Tilburg of Breda wilt komen trainen!

Wil je vaker komen sporten? Voor 9,- extra per maand mag je zo vaak komen trainen als jij wilt, en waar jij wilt! Je lidmaatschap kan je aanpassen per mail of het contactformulier!

Meer informatie over de lidmaatschappen kan je hier vinden.

Open lessen

Heb jij altijd al willen laten zien aan je vriendjes, nichtjes, neefjes, broertjes of zusjes wat je allemaal doet in de les? Dat kan binnenkort! In week vier mag jij laten zien wat we precies doen tijdens de lessen. Maandag 23 januari, dinsdag 24 januari, woensdag 25 januari en donderdag 26 januari staan helemaal in het teken van kennismaken met Krav Maga en samen trainen.

Ken je iemand die wel nieuwsgierig is naar Krav Maga? Nodig ze uit om gratis een les mee te komen doen. Het enige wat je nodig hebt zijn schone zaalschoenen, sportkleding en goede zin! Weet jij al wie je mee wilt nemen? Laat ze dan snel het proeflesformulier invullen!

Scheenbeschermers

Heb jij je K1 of J1 examen behaald? Dan gaan we in de les aan de slag met het oefenen van de technieken voor het volgende examen. Bij K2 en J2 gaan we o.a. oefenen met verdedigingen tegen trappen. Daarom is het verplicht om goede scheenbeschermers te hebben voor de training. Dit mogen geen harde voetbal scheenbeschermers zijn, maar meegevende scheenbeschermers, gemaakt van foam. Zo kunnen jij en je buddy allebei fijn trainen!

Heb je nog geen scheenbescherming? Kom dan voor de les naar een van de instructeurs toe om te vragen naar de mogelijkheden.

Het officiële Taus Gym vest

Heb jij ons Taus Gym vest al gezien? Onze leden zijn er dol op. Het is een lekker warm vest, dat perfect is voor de koude winter. Zo kan je al lekker opgewarmd de les inkomen.

Wil je hem eerst even passen? Dat kan! Vraag voor de les of je er even een mag proberen. Dan kan je zelf voelen hoe lekker hij zit. Het vest kost 55,- en is beschikbaar in maat XXS t/m XXL! Laat snel weten als je er een wilt, voordat ze uitverkocht zijn in jouw maat.

Train je in Breda, en wil je ook graag een vest? Vraag er dan een aan via het contactformulier, dan zorgen wij dat je hem zo snel mogelijk aan kan!

 

Nu je weer helemaal op de hoogte bent van alles, kunnen we weer lekker aan de slag! De komende tijd staat helemaal in het teken van samenzijn en sporten. We kunnen niet wachten om je weer in de les te zien. Tot snel!

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment