Blog
  • Hoofdpagina
30
12
2023

Nieuwsbrief winter 2024

Door Riaz 0

Het nieuwe jaar is begonnen! Allereerst wensen je een gelukkig, gezond en sportief 2024 toe.

 

We kijken er naar uit om samen met jou er weer een sportief jaar van te maken. Natuurlijk kan dat niet zonder jou bij te brengen van alle nieuwe dingen die zich afspelen binnen Taus Gym.

 

In deze nieuwsbrief vind je onder andere informatie over een nieuwe workshop Grappling, het ledenuitje, alles omtrent de examens en de nieuwe ronde van de Women Only Krav Maga cursus. Daarnaast delen we graag foto’s en video’s van voorgaande evenementen en houden we je op de hoogte over de aankomende vakantieperiodes.

 

Benieuwd wat er nog meer afspeelt? Lees dan snel verder!

Workshop Grappling

We hebben goed nieuws! We gaan namelijk een speciale Grappling workshop organiseren.

Grappling is een vechtsport die zich vooral bezighoudt op de grond. Hierdoor ontwikkel je vaardigheden in het grondvechten. Daarnaast is het een ontzettend goede training voor je lichaam. Je maakt namelijk gebruik van al je spiergroepen en verbeter je ook je coördinatie en lenigheid.

De Grappling workshop wordt waargemaakt door Marcel. Hij heeft al jarenlang ervaring in deze sport en is ook een succesvol wedstrijdvechter geweest.

De workshop zal plaatsvinden op donderdag 11 januari 2024. Het begint om 18.00u en eindigt om 19.15u.

Meer weten over de workshop? Klik dan hier.

 

Aanmelden? Geef je dan op via het contactformulier.

EHBO cursus

In het voorjaar organiseren we wederom weer een EHBO-cursus vanuit Taus Gym. Ongevallen binnen de sportwereld en in het dagelijkse leven komen wel eens voor en om hiervoor op voorbereid te zijn, is een EHBO-cursus ontzettend handige ervaring om te hebben.

De EHBO-cursus zal in april plaatsvinden en graag willen we weten wie er interesse hebben in deze cursus. Laat het ons weten via het contactformulier. 

Ledenuitje!

Opnieuw organiseren we dit jaar graag een uitje om samen met elkaar iets leuks te ondernemen. Dit ledenuitje is voor alle leden van Taus Gym. Net als vorig jaar willen we ook dit keer weer gaan schieten.

De planning is om het op zondag 24 maart in de middag te laten plaatsvinden. De bijdrage voor dit uitje zal €30 per persoon zijn. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging en verdere details.

 

Wil je deelnemen aan het ledenuitje? Laat het ons weten via het contactformulier. We kijken ernaar uit om samen er een gezellige dag van te maken!

Informatiescherm Tilburg

Binnenkort zal er een nieuwtje toegevoegd worden aan onze locatie in Tilburg. Sinds kort hangt er een tv-scherm waar we aankomende tijd informatie en mededelingen gaan projecteren.

Hierdoor mis jij geen belangrijke updates en nieuwtjes. Informatie over aankomende events, examens en bijzonderheden zullen hier ook op komen te staan.

 

Houd deze dan ook goed in de gaten zodat je up-to-date blijft.

Recap: Winter Outdoor training

In het najaar hebben we verschillende activiteiten georganiseerd waaronder de winter outdoor training. Tijdens deze trainingen zijn we voor onze Krav Maga lessen in de kou en in het donker buiten gaan trainen.

 

Om een impressie te krijgen van de sfeer delen we hier graag met jullie wat beelden om terug te kijken op deze mooie en leerzame trainingen!

Vakantierooster

Ook in dit seizoen krijgen we weer te maken met een aantal vakantieperiodes en feestdagen. De carnavalsvakantie en meivakantie komen er aan en tijdens deze periode hanteren wij een ander rooster dan gewoonlijk. Houd daarom goed de agenda in de gaten zodat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

 

Carnavalsvakantie: 10 februari 2024 t/m 18 februari 2024

Meivakantie: 27 april 2024 t/m 5 mei 2024

Examens

De examens zijn een belangrijk onderdeel binnen Krav Maga. De examens testen namelijk jouw vaardigheden en kennis op een intensieve manier.

 

Uiteraard helpen we jullie graag mee in de voorbereiding naar het examen toe. Hiervoor plannen wij extra trainingen in die jou klaar zullen stomen voor het echte werk.

Curriculumtraining

De naam zegt het al, een training op basis van het curriculum. Het curriculum is de lijst aan technieken die worden gehanteerd binnen Krav Maga.

 

Tijdens de curriculumtraining kan jij de technieken voor jouw level doornemen en nog eens even extra trainen. Ideaal als je graag wilt weten welke technieken bij jouw level horen.

 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

  

Hiernaast vind je de datum van de eerstvolgende curriculumtraining. Schrijf je in via het contactformulier.

Je kunt je tot 21 februari 2024 inschrijven.

A

Datum: zondag 3

maart 2024

 

Tijd: tussen 13:00u en 19:00u

 

Bijdrage: €15,- per

level

 

Locatie: Professor Romeinstraat 11a,

Tilburg

A

Pre-test

De pre-test is jouw kans om de laatste stap te nemen in jouw voorbereiding naar het examen. Weet je zeker dat je alle technieken kent en de juiste vaardigheden bezit voor jouw level dan kan de pre-test helpen om nog de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

 

De pre-test hanteert dezelfde structuur als het officiële IKMF-examen en is daarmee de ideale training om je voor te bereiden op het examen. Aan het eind van de pre-test ontvang je ook waardevolle feedback die jou verder zullen helpen in jouw training.

  

Schrijf je in via het contactformulier. Je kunt je tot 3 april 2024 inschrijven.

   

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

A

Datum: zondag 14

april 2024

 

Tijd: tussen 13:00u en 19:00u

 

Bijdrage: €15,- per

level

 

Locatie: Professor Romeinstraat 11a,

Tilburg

A

Examens

Klaar om jouw vaardigheden binnen Krav Maga op de proef te stellen? Tijdens het officiële IKMF examen worden de technieken van jouw level getest op een hoge intensiteit. Hiermee kun jij jouw Krav Maga skills naar het volgende level brengen.

 

Afhankelijk van jouw level zul je het examen afnemen lokaal op onze locatie in Tilburg of landelijk in Almere. 

 

Om je aan te melden voor het examen dien je ingeschreven te zijn bij de IKMF bond. Op de IKMF website vind je hier meer informatie over.

  

Meld je hier aan voor de examens.

LOKALE EXAMENS: P1, P3 EN P5  

 

Datum: woensdag 29 mei 2024

 

Tijd: van 19:30u tot 22:00

 

Kosten: €45,-

 

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

 

*Inschrijven kan tot 29 april 2024

A

LANDELIJKE EXAMENS: P2

 

Datum: zaterdag 2 maart 2024

 

Tijd: wordt t.z.t bekend gemaakt

 

Kosten: €45,-

 

Locatie: Almere (precieze locatie wordt vermeld op de IKMF website) 

 

*Inschrijven kan tot 2 februari 2024

A

LANDELIJKE EXAMENS: P4

 

Datum: zondag 3 maart 2024

 

Tijd: wordt t.z.t bekend gemaakt

 

Kosten: €45,-

 

Locatie: Almere (precieze locatie wordt vermeld op de IKMF website) 

 

*Inschrijven kan tot 3 februari 2024

A

LANDELIJKE EXAMENS: G-LEVELS

 

Datum: zondag 3 maart 2024

 

Tijd: wordt t.z.t bekend gemaakt

 

Kosten: €50,-

 

Locatie: Almere (precieze locatie wordt vermeld op de IKMF website) 

 

*Inschrijven kan tot 3 februari 2024

A

Women Only Krav Maga cursus

Na weer een succesvolle afronding van de Women Only Krav Maga cursussen in 2023, gaan we ook dit jaar weer van start met een nieuwe ronde. 

A

De Women Only Krav Maga cursus richt zich op het vergroten van weerbaarheid

bij vrouwen, zowel fysiek als mentaal. Vrouwen krijgen namelijk op een andere manier te maken met geweld en

agressie dan mannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan seksuele intimidatie.  

A

A

Tijdens de cursus gaan we in op het versterken van jouw zelfvertrouwen en

het aanleren van praktische zelfverdedigingstechnieken. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het ontdekken, aanvoelen maar ook

aangeven van jouw grenzen. 

A

In 9 lessen helpen we jou om sterker in je schoenen te staan!

De cursus volg je samen met andere vrouwen in een veilige en gezellige omgeving waarin alle ervaringen, fitness niveaus en leeftijden van harte welkom zijn.

 

Voor meer informatie over de cursus kun je een kijkje nemen op de Women Only cursus pagina.

 

Zelf een keertje ervaren? Volg dan een gratis proefles op maandag 8 januari en/of maandag 15 januari 2024 en laat het ons weten via het contactformulier.

 

De cursus zelf zal plaatsvinden van 22 januari t/m 25 maart 2024.

En dat was de nieuwsbrief alweer. We bedanken jullie voor het mooie jaar die we samen hebben doorgebracht en kijken uit naar een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen!

 

Met sportieve groet,

 

Team Taus Gym

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment