Blog
  • Hoofdpagina
03
01
2020

NIEUWSBRIEF JAARGANG 9 NR 1

Door Riaz 0

Allereerst willen we iedereen een gelukkig en succesvol nieuwjaar wensen! We hopen dat jullie hebben genoten van de feestdagen en met nieuwe energie en motivatie weer aan de slag kunnen. In deze nieuwsbrief bespreken we de pre-test examens en de landelijke examens, de deelname aan Meet The Marines 2020, de nieuwe Women Only Cursus en de nieuwe optie om de Taus Gym zaal te huren. Het nieuwe jaar biedt ons een geweldig moment om terug te blikken op 2019 en de kans om met een frisse blik op 2020 weer van start te gaan. Dit doen we uiteraard in volle samenwerking met jullie, onze leden.

De community van Taus Gym is de afgelopen jaren nog groter en nog sterker geworden. We zijn trots op hoe jullie je ontwikkelen binnen de sport, maar ook op hoe jullie elkaar helpen in die ontwikkeling. Waar we uiteraard op doelen is dat ieder persoon weerbaarheid ontwikkeld, zowel mentaal als fysiek. Dit gebeurt enkel wanneer we hieraan kunnen werken in een veilige omgeving. Dit kunnen we niet realiseren zonder dat onze leden hier actief aan mee werken. Hier willen we jullie dan ook graag voor bedanken!

PRE-TEST EXAMENS

Is het je ambitie om dit jaar mee te doen aan de Krav Maga examens? Dan is het altijd een goed idee om deel te nemen aan de pre-test examens. Hier nemen we je stap voor stap mee door alle technieken en ontvang je aan het einde van je “examen” ontvang je direct feedback. Zo weet jij hoe je jezelf verder kan gaan klaarstomen voor het werkelijke examen.

De pre-test P1 is voor iedereen toegankelijk. De P2 pre-test is enkel toegankelijk voor iedereen die P1 of hoger is, en de P3 pre-test is enkel toegankelijk voor iedereen die P2 of hoger is. Tijdens de pre-test van hogere levels is er de mogelijkheid om in rust vrij te trainen.

Alle trainingen vinden plaats op 26 januari. Het tijdsschema ziet eruit als volgt:

13:00 – 14:30 P1 (P2 of hoger mag ook participeren)

14:30 – 16:00 P2 (P3 of hoger mag ook participeren)

16:00 – 17:00 P3

De kosten bedragen €10. Opgeven voor de pre-test examens kan vóór dinsdag 14 januari.

LANDELIJKE KRAV MAGA EXAMENS

Aankomende maanden kunnen leden van Taus Gym weer meedoen aan de landelijke Krav Maga examens.  Deze keer worden de P2 en P4 examens gehost. Deze zullen plaatsvinden in Sporthal Waterwijk Almere (IJsselmeerweg 48, Almere). Ook is ieder lid dat niet meedoet aan dit examen uitgenodigd om te komen kijken en de participanten te steunen!

29 februari (10:00): P2

1 maart (10:00): P4

Aanmelden voor de landelijke Krav Maga examens kan t/m 5 februari.

 

Gerelateerde afbeelding

MEET THE MARINES

Ook dit jaar willen we met een aantal Taus Gym strijders de uitdaging aangaan en meedoen aan Meet The Marines. Hier moeten participanten in groepsverband missies behalen die hen zowel fysiek als mentaal uitdagen. Deze missies worden georganiseerd en geleid door de elite van de Nederlandse krijgsmacht.

Het evenement zal 24 uur lang duren, verspreid over de dagen van 23 en 24 mei, 2020. Er zijn nog drie plaatsen over voor de prijs van €141 per persoon, schrijf je dus snel in! Als deze drie tickets verkocht zijn, zal de prijs om mee te doen stijgen naar €161 per persoon. Meld je dus snel aan!

Image may contain: 17 people, people smiling, text that says "TAUS GYM CREATE YOURSELF"

WOMEN ONLY CURSUS

De eerste Women Only Cursus is succesvoller gelopen dan we ooit hadden durven dromen. De cursus zal dan ook aankomend jaar terugkeren voor vrouwen die zich willen leren verdedigen in situaties waar zij sneller mee geconfronteerd worden. Deze situaties zullen nagespeeld worden in een veilige omgeving, met begeleiding van een professionele instructrice.

De aankomende 9-delige Women Only Cursus zal lopen van 27 januari t/m 30 maart. Indien je graag een gratis proefles volgt, kun je die op de volgende dagen volgen:

6 januari: 19:15 – 20:30

13 januari: 19:15 – 20:30

Klik voor aanmelden en meer informatie op deze link.

ZAAL VERHUUR

Op zoek naar een vertrouwde plaats met alle benodigde uitrusting voor sport en bijeenkomsten? Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt. Vanaf nu kun je namelijk ook een zaal huren bij Taus Gym!

Zoals jullie weten heeft Taus Gym een prachtige sportruimte van +/- 200 vierkante meter. De gym is uitgerust met een speciale sportvloer en divers materiaal geschikt voor verschillende sporten. Uiteraard bieden we ook twee kleedkamers, twee toiletten, een douche en toegang tot de Taus Gym lounge. In de lounge is een luxe koffie/thee automaat, koelkast met koude dranken, een 58inch 4K beeldscherm, keuken* en kantoorruimte* aanwezig.

De locatie is geschikt voor diverse sportactiviteiten, professionele doeleindes en vergaderingen. Zowel zakelijk als particulier huren is mogelijk bij Taus Gym. Kijk voor meer informatie over verhuur op de Verhuur pagina.

* Gebruik in overleg

 


LEDENINTERVIEW

“Je kunt meer dan je denkt, maar luister goed naar je eigen lichaam.”

 

Naam: Nick Verdonk
Leeftijd: 32
Lid sinds: 2016
Welke lessen volg je: krav en fit

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als gevelreiniger en leerlingvoeger bij Orly/Endevoets groep sinds twee en een half jaar en dat bevalt erg goed. Verder ga ik graag op reis en naar festivals of een spelletjes/filmavond met vrienden.
Met welk doel sport je?
Om fit te blijven en fysiek en mentaal sterker worden.
Hoe helpt Taus Gym je bij het behalen van die doelen?
De trainingen die worden gegeven zijn een goede uitdaging, ik word altijd getriggert om net een stapje meer te zetten.
Wat is je favoriete herinnering aan Taus Gym?
Toch wel het behalen van mijn P1 in Krav Maga.
Wat betekent sport voor jou op fysiek en mentaal gebied?
Je zit gewoon lekkerder in je vel na een avond knallen bij Taus Gym!
Stel je hebt een grote uitdaging in de nabije toekomst, hoe bereid je jezelf mentaal voor?
Meestal ga ik dan hardlopen om mijn hoofd even leeg te maken. Muziek aan en gaan.

 

Wat helpt jou ontspannen?
Een avondje film of serie kijken
Welke vaardigheden zou jij nog graag willen hebben of willen verbeteren.
Zoals ik al verteld heb ben ik leerlingvoeger, maar er zijn binnen mijn vakgebied nog veel dingen die ik kan leren.
Ben je meer een doelgericht of procesgericht persoon?
Ik ben meestal toch wel doelgericht. Ik neem niet altijd de tijd namelijk om een heel proces te volgen.
Wat is jouw motto?
Live full, die empty
Heb jij nog sport- en/of gezondheidstips die voor jou hebben gewerkt en die je wil delen met de andere leden?
Je kunt meer dan je denkt, maar luister goed naar je eigen lichaam.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment