Blog
  • Hoofdpagina
12
10
2021

NIEUWSBRIEF JAARGANG 10 NR. 2

Door Riaz 0

We zitten alweer in het laatste kwartaal van 2021. Taus Gym heeft dit jaar vele ontwikkelingen doorgemaakt en we werken nog steeds hard om jullie steeds het beste aanbod te bieden. In deze nieuwsbrief bespreken we de nieuwe grappling les, wijzigingen in het lidmaatschap, de nieuwe FIT Circuit les, de aankomende curriculumtrainingen, pre-tests en examens, vakantieroosters en de eindejaarsborrel! Ook bedanken we in deze nieuwsbrief Paul voor zijn bijdrage aan de kids krav maga lessen.

 

NIEUW: GRAPPLING LES

Grappling is één van de favoriete disciplines van onze leden. Grappling is een vechtsport waarbij je leert hoe je je tegenstander kan overmeesteren door overnames en submissions toe te passen. Deze vechtsport is relatief erg veilig, omdat de toegepaste technieken gaan om controle. Daarnaast kun je ten alle tijden je grenzen stellen door af te tikken. Met grappling werk je aan je flexibiliteit, uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. Ook geeft het je een gevoel van controle en veiligheid. Grappling is dan ook een enorme boost voor je lichaam en geest! Het zal je leren hoe jij kan omgaan met uitdagende situaties waar je veilig en snel uit wil komen.

De grappling les begint met een try-out. Dat betekent dat er sowieso vanaf zaterdag 16 oktober t/m 16 februari iedere zaterdag in Tilburg een les zal zijn van 10:30 tot 11:30. Omdat de grappling les een nieuw type training is zal je lidmaatschap daarvoor moeten worden aangepast. Lees daar hier meer over.

De grappling les wordt gegeven door Marcel de Groot. Hij heeft jarenlange wedstrijdervaring in grappling. Lees hier meer over Marcel!

 

WIJZIGINGEN LIDMAATSCHAP

Om onze sportschool in goede banen te kunnen blijven leiden, dienen we de lidmaatschapskosten om de zoveel tijd aan te passen. Dit doen we niet enkel door inflatie en gestegen kosten, maar ook omdat we jullie steeds meer aanbod en meer kwaliteit willen en kunnen leveren.

De nieuwe lidmaatschapskosten zijn voor huidige leden per 1 januari 2022 geldig. Voor de leden die een meerjarig lidmaatschap hebben zullen de nieuwe lidmaatschapskosten pas gelden na het aflopen van het meerjarig lidmaatschap. Heb jij nog geen meerjarig lidmaatschap en wil jij na 1 jan 2022 nog gebruik maken van de huidige tarieven en wil je korting ontvangen op je lidmaatschap? Dan kan je nog tot 1 december 2021 je lidmaatschap aanpassen naar een meerjarig lidmaatschap. Klik hier om je lidmaatschap aan te passen.

Kijk hier voor de nieuwe lidmaatschapskosten!

 

NIEUWE FIT CIRCUIT LES

Op zaterdag bieden we niet enkel de nieuwe grappling les aan, maar ook een nieuwe FIT circuit les. Deze zal van 09:30u tot 10:15u plaatsvinden. Met een basic lidmaatschap mag je 1x per week komen sporten, hierbij mag jij zelf kiezen welke dag dat is. Met een all-in lidmaatschap kan je kiezen uit alle FIT lessen, maar vergeet niet af en toe een dagje rust te pakken voor je herstel. 😉

 

KRAV MAGA CURRICULUM TRAINING

We hebben inmiddels onze eerste curriculum trainingen voor jongeren en volwassenen erop zitten. Deze extra trainingen zijn goed bevallen bij de leden die aanwezig waren. Door op één dag alle technieken van jouw level achter elkaar te behandelen krijg je een goed beeld van het examen en kom je ook meer in de Krav Maga flow. Hierdoor word je snel vaardiger!

De nieuwe data van de aankomende curriculumtraining kan je vinden op deze pagina.

 

KRAV MAGA PRE-TEST

Tijdens de Krav Maga pre-testen kunnen leden zich voorbereiden op de examens. Na de pre-testen krijg je persoonlijke feedback en weet je of jij klaar bent voor de examens. Lees hier meer over de pre-testen.

De volgende vinden op korte termijn weer plaats. Geef je hier zo snel mogelijk voor op via onze contactpagina.

Pre-test kids: Zondag 17 oktober 13:00u – 19:00u (exacte tijd na aanmelding)

Pre-test jongeren: Zondag 14 november 13:00u – 19:00u (exacte tijd na aanmelding)

 

EXAMENS

Denk jij dat jij klaar bent om je skills naar het volgende level te brengen? Om naar het volgende level binnen Krav Maga te komen dien je een officieel IKMF examen af te leggen. Klik hier voor meer informatie over de Krav Maga examens én om jezelf in te schrijven.

Volwassenen

P1 – P3 – P5 level examens: Woensdag 17 november

P2 – P4 – G level examens: Zaterdag 6 en zondag 7 november

Kids

K1 level examens: Zondag 28 november

Jongeren

J1 level examens: Zondag 12 december

 

AFSCHEID KIDS INTRUCTEUR PAUL

Per dinsdag 19 oktober stopt Paul met het verzorgen van de kids Krav Maga lessen. We zijn Paul ontzettend dankbaar voor de leuke lessen en mooie tijden die hij heeft verzorgd. Zijn bijdrage in het vergroten van de weerbaarheid van de kids bij Taus Gym zullen we niet makkelijk vergeten. Bedankt voor alles, Paul! Je zult Paul uiteraard terugzien als fanatiek Krav Maga beoefenaar en wellicht zien de kids Paul weer terug wanneer ze doorstromen naar de volwassenen lessen.

 

AANGEPAST ROOSTER HERFSTVAKANTIE EN KERSTVAKANTIE

Tijdens de vakanties sporten we volgens het vakantierooster. Kijk in de agenda om te zien wat dat voor jou betekent!

 

EINDEJAARSBORREL

Het is weer bijna zover; We zitten alweer in het laatste kwartaal van dit jaar en dat sluiten we uiteraard weer af met een feestelijke eindejaar borrel! Onder het genot van een drankje genieten we van elkaars aanwezigheid en blikken we terug op het afgelopen jaar.

In viering van ons 10-jarig bestaan trakteren we jullie en vragen we geen eigen bijdrage! De eindejaar borrel zal plaatsvinden op vrijdag 17 december, vanaf 19:00u. Laat ons weten of je komt via het contactformulier. Ter info: dit is een members-only event.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment