Blog
  • Hoofdpagina
10
04
2022

NIEUWSBRIEF 1 JAARGANG 11

Door Riaz 0

De afgelopen jaren hebben veel van ons gevraagd; Flexibiliteit, weerbaarheid en toewijding. Gelukkig zijn we na een heftige beproeving weer helemaal terug en mogen we weer volle gas aan de slag! We zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun tijdens de afgelopen periode. Het blijft geweldig om te zien hoeveel leden bij ons zijn gebleven en hoeveel oud-leden weer terug zijn gekomen. We hebben hard gewerkt aan onze bestaanszekerheid en zien weer een positieve groei in de gym! Ons doel is om dit uiteraard voort te kunnen zetten zodat we in de toekomst nóg betere diensten kunnen verlenen.

In deze nieuwsbrief bespreken we de Krav Maga examens, de nieuwe grappling lessen, de aankomende women only Krav Maga cursus, nieuwe samenwerkingen en onze speciale Krav Maga en FIT uitdagingen!

KRAV MAGA EXAMENS VOOR KIDS, JONGEREN EN VOLWASSENEN

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem, geen vechtsport. Tijdens Krav Maga examens testen we dan ook puur de beheersing van de technieken, je inzicht en fighting skills en beoordelen we of je klaar bent om nieuwe technieken aan te leren.

Om jullie optimaal te kunnen begeleiden hebben we buiten examens ook curriculumtraining en pre-tests. Tijdens de curriculumtraining zoomen we in op alle technieken van jouw niveau. Een pre-test bootst een echt examen na zodat jij je goed kan voorbereiden op de examens.

Iedereen die goed voorbereid wil zijn kan meer informatie vinden via deze link.

GRAPPLING LESSEN

Je hebt het begrip mogelijk al eerder voorbij zien komen. De grappling try-out zetten we door in vaste en wekelijkse grappling lessen. Tijdens deze lessen verbreden en verdiepen wij jouw ground fight vaardigheden. De tricks en tools die je hier leert zullen van pas komen tijdens een grappling wedstrijd, maar ook op straat toepasbaar zijn.

De lessen worden gegeven door Marcel de Groot. Hij heeft jarenlange ervaring met grappling en heeft in het verleden wedstrijdervaring opgedaan. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wil je meer weten over de grappling lessen? Klik dan op deze link.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taus Gym (@tausgym)


WOMEN ONLY KRAV MAGA

De huidige Women Only cursus heeft maar liefst 28 deelnemers! We zijn ontzettend blij dat de cursus zo succesvol is. Wil jij je alvast inschrijven voor de nieuwe cursus in september? Kijk dan voor meer info en inschrijven op deze pagina.

 

SAMENWERKING MET MEREL VAN GEWOON DIËTIEK

Voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Dat is waarom we blij zijn om aan te kondigen Merel Coenders haar praktijk in het gebouw van Taus Gym Tilburg opent per 1 juni! Waar we voorheen een samenwerking met Vivendi hadden, sluiten we dit hoofdstuk nu af om een nieuw avontuur met Merel aan te gaan. Binnenkort bieden we dan ook het beste van 2 werelden onder één dak aan. Merel is een diëtiste die o.a. gespecialiseerd is in sportvoeding, maar ook in voedselallergieën, intoleranties, darmklachten en vegetarische/veganistische eetpatronen. Ze is al jarenlang lid bij Taus Gym en weet wat het vergt om de FIT-lessen bij te kunnen houden. We kijken er naar uit om samen met haar jullie te kunnen begeleiden in jullie gezondheid, vitaliteit en lifestyle.

Merel is nog druk bezig met het opstarten van haar praktijk, maar je kan nu al een intake met haar inplannen. Ben je benieuwd wat onze samenwerking met Merel jou kan bieden? Kijk dan voor tips over gezonde voeding op @merel.eats op Instagram.

 

ROOSTER

De aankomende maanden zijn er een aantal feestdagen en vakanties waar er geen lessen zullen plaatsvinden. Deze kan je terugvinden in onze agenda.

Kan jij in verband met het aangepaste rooster niet trainen? Dan mag je de week ervoor en erna gebruik maken van ons volledige lesaanbod (met uitzondering van de women only krav maga cursus).

 

AFSCHEID NOMI & INTRODUCTIE SAM

Je hebt haar vast wel een keer gezien tijdens onze evenementen; Nomi, de kracht in de backoffice.

Sinds 2019 vervult Nomi talloze functies voor ons, zoals social media marketing, marketing design, website developer en copy writing. Zij heeft de PR van Taus Gym naar het volgende level gebracht en daar zijn wij haar ontzettend dankbaar voor. Nomi gaat nu verder als trend researcher en concept developer, met de focus op sociale gelijkheid en seksualiteit. We wensen Nomi veel geluk in haar toekomst. Dank je wel Nomi!

Uiteraard kunnen we de backoffice niet onbemand laten. Sam zal Nomi’s taken overnemen.  Sam studeert communicatie met betrekking tot de creatieve industrie en zal ons komen helpen om doormiddel van marketing & communicatie de gym naar een hoger niveau te krijgen!

 

10 YEAR ANNIVERSARY FIT CHALLENGE EN KRAV MAGA BOOTCAMP

Wegens omstandigheden kon de 10 year anniversary FIT Challenge en Krav Maga bootcamp eerder niet doorgaan. Toch willen we de kans niet aan ons voorbij laten gaan en het evenement alsnog voortzetten! We organiseren dan ook binnenkort een speciale Krav Maga bootcamp en een FIT Challenge met vele uitdagende obstakels. Beiden zijn op dezelfde dag. Je mag zelf bepalen of je voor slecht één activiteit aanwezig wil zijn, of deel gaat nemen aan beiden. Tussen de activiteiten is er tijd voor een gezamenlijke lunch (zelf meegenomen).

 

Datum: Zondag 5 juni, 1ste  pinksterdag.

FIT Challenge tijd: 10:00 tot 13:00u

Krav Maga bootcamp tijd: 14:00 tot 17:00u

Verzamellocatie: De parkeerplaats bij Bosch Duin.

Kosten: Gratis!

 

Aanvullende informatie ontvang je na aanmelding. Aanmelden kan t/m 10 mei via het contactformulier.

 

TRAININGSMATERIALEN

Zijn jouw trainingsmaterialen en kleding aan vervanging toe? Bekijk dan hier onze vernieuwde lijst aan trainingsmaterialen! De meeste materialen zijn op voorraad. Deze kan je voor of na de les in Tilburg aanschaffen. Train je in Breda, plaats dan je bestelling hier en wij nemen het voor je mee!

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment