Blog
  • Hoofdpagina
24
05
2018

Gratis FIT workshop!

Door Riaz 0

Mis deze kans niet en meld je hier aan!

Jij bent uitgenodigd voor een gratis FIT Workshop op zaterdag 16 juni!

FIT (Functional Intensive Training) is een uniek cross-trainingsprogramma van Taus Gym met maar liefst 4 verschillende sportdisciplines: FIT Kettlebell- FIT Circuit- FIT Bokszaktraining- FIT 500. Met FIT worden alle spiergroepen op maximale intensiteit getraind met als resultaat grote vooruitgang in jouw kracht en conditie. Iedere les wordt je uitgedaagd om je mentale en fysieke grenzen te verleggen. En op zaterdag 16 juni kun je een gratis workshop volgen waarin alle 4 sportdisciplines van FIT aan bod komen!

Mis deze kans dus niet!

De 4 sportdisciplines van FIT!

FIT Kettlebell

Met de kettlebell leer je op een nieuwe manier trainen met je eigen lichaam. Deze grensverleggende trainingen zullen daarom zowel mentaal als fysiek een positieve uitwerking hebben op jou. Onze professionele instructeurs, die ook bewegingsdeskundigen zijn, leren jou verantwoord en veilig trainen met de kettlebell. Een full body workout van de hoogste kwaliteit!

FIT Circuit

Samen met een sportbuddy leg je een parcours af met FIT obstacles! De hindernissen bestaan uit functionele oefeningen waarbij de oefening voor de volle 100% door jouw eigen lichaam uitgevoerd moet worden. Hierbij train je niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook snelheid, lenigheid en coördinatie. En dat met iedere spier in je lichaam!

FIT Bokszaktraining

Ontlaad je lichaam en geest van alle stress en spanning, terwijl je stoot- en traptechnieken traint. Eén van de meest effectieve manieren om vet te verbranden en je conditie en spieren op te bouwen. Ook doen we aan core-training, waardoor de lessen zeer geschikt zijn voor je rug- en buikspieren, waar de basis ligt voor iedere beweging die jij maakt.

FIT 500

De ultieme FIT-uitdaging: 500 herhalingen in 1 uur! Durf jij het aan? Verschillende hindernissen komen aan bod, waarbij alle spiergroepen worden getraind. Tijdens deze training ga je dan ook tot het uiterste, zowel fysiek als mentaal. Want de eerste hindernis begint altijd bij jezelf, in je hoofd. Daag jezelf uit, verras jezelf en neem deze mentaliteit ook weer mee naar huis!

Professionele instructeurs

De workshop wordt verzorgd door onze instructeurs Riaz Taus en Joost van Lieshout (HBO sport- en bewegingsdeskundigen).

Voor creatieve sporters, die houden van gezelligheid, uitdaging en variatie, is FIT een must!

Mis deze kans niet en meld je hier aan!

Wat: FIT workshop
Wanneer: Zaterdag 16 juni
Tijd: 13.00-14.30u
Waar: Professor Romeinstraat 11a

Kosten: Gratis!
Aanmelden via info@tausgym.nl.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment