Blog
  • Hoofdpagina
24
05
2018

Krav Maga Seminar By Tamir Gilad EXPERT5

Door Riaz 1
Niemand minder dan Tamir Gilad (Expert 5) komt op zaterdag 16 juni een exclusief Krav Maga seminar Protect Your Family verzorgen!

Tamir beoefent al sinds 1987 Krav Maga en is nog getraind door de grondlegger van Krav Maga Imi Lichtenfeld. Als Expert 5 en hoofd van het Examen Comité vliegt Tamir de hele wereld over om examens af te nemen en seminars te verzorgen. We voelen ons dan ook enorm vereerd dat hij een seminar gaat verzorgen bij Taus Gym!

Het seminar staat in het teken van zelfverdediging van tweede partijen. Denk bijvoorbeeld aan een bedreigende situatie waarin je je bevindt met je partner of familielid. Tijdens het maar liefst 3 uur durende seminar leer je hoe je jezelf én een tweede partij in veiligheid brengt. Waardevolle vaardigheden en kennis om op te doen als kravist!

Omdat we op deze dag iets moois te vieren hebben, mogen onze leden zelfs gratis (!!) deelnemen aan het seminar. Alle Taus Gym leden dienen zich nog wel aan te melden via info@ikmf.nl. Vermeld ook bij je aanmelding dat je lid bent van Taus Gym.

Wat: Krav Maga Seminar Protect your Family
Wanneer: Zaterdag 16 juni
Tijd: 15.00-18.00u
Waar: Professor Romeinstraat 11a

Kosten Krav Maga seminar: gratis voor leden (45,- euro voor niet-leden)
Aanmelden via info@ikmf.nl.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
1
Rudy

Genoten van dit seminar. ik als judoka en jiu jitsuka was verast door dit real life evenement. Succes met de sportschool!

Plaats een comment