Blog
  • Hoofdpagina
20
06
2018

Succesvolle Grand Opening Taus Gym Tilburg!

Door Riaz 0

… Dank jullie wel.

 

Het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. En nu zijn we met nog meer energie, inspiratie en enthousiasme klaar voor the next level van Taus Gym!

 

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na maanden van voorbereiding achter de schermen, konden we onze deuren officieel opengooien! En wat een feest hebben jullie ervan gemaakt ! 😀

 

We voelden ons de koning te rijk om leden, vrienden, familie en nieuwe bezoekers te mogen verwelkomen aan de Professor Romeinstraat 11a, ons nieuwe plekje. Een geweldig mooie opkomst en een en al gezelligheid.

 

Het was ontzettend leuk om tijdens de inloop met iedereen een praatje te maken, gevolgd door de FIT workshop, waar alle 4 trainingen van FIT aan bod kwamen. Alle  deelnemers hebben anderhalf uur lang alles gegeven en trots mogen we zeggen dat iedereen de workshop heeft afgerond. Tijdens de pauze waren we aangenaam verrast door de winnaar van het wedstrijdje barhangen, die maar liefst 2 minuten en 23 seconden aan de bar hing en daardoor met een gratis kettlebell van 16kg naar huis ging. De dag werd afgesloten met een exclusieve Krav Maga workshop verzorgd door niemand minder dan Tamir Gilad. De workshop ‘Protect Your Family’, stond (zoals de naam al zegt)  in het teken van zelfverdediging van jezelf en bijvoorbeeld je partner of kinderen. Een uiterst interessante en leerzame workshop, bezocht door IKMF leden uit het hele land. Intussen stonden onze leden Lotte van Hees en Martijn Akkerveen bezoekers te woord met informatiestands over gezonde voeding en fysiotherapie en blessures.

 

De hele dag stond voor ons in het teken van saamhorigheid, positiviteit, gezelligheid en verantwoord trainen vol plezier!

 

Er rest ons niet anders dan jullie allen te danken. Dank aan IKMF, Tamir Gilad, alle bezoekers en uiteraard alle TG leden en medewerkers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

 

En nu kunnen we rustig nagenieten met de prachtige foto’s gemaakt door Freek van Hezik!

 

Benieuwd naar onze trainingen? Vraag nu een gratis proefles aan!

 

Upcoming Events

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment