Blog
  • Hoofdpagina
30
07
2019

NIEUWSBRIEF JAARGANG 8 NR. 3

Door Riaz 0

Hallo iedereen!

We hopen dat deze nieuwsbrief je bereikt terwijl je goed aan het genieten bent van een tropische zomer. Bij Taus Gym hebben we een mooie periode achter de rug; Buiten een hoop succesvolle lessen hebben we een gezellig leden barbecue gehad! Hier blikken we natuurlijk met veel plezier op terug en het geeft ons veel energie om weer te mogen werken aan een nieuwe periode.

In deze nieuwsbrief zul je dan ook lezen wat je de komende periode van ons kan verwachten. Buiten de toevoeging van een nieuwe les, zullen we ook weer mee gaan doen aan Meet The Marines en de Viking Run. Ook willen we je informeren over de gratis workshops, een speciale (sport) EHBO-cursus, kortingen voor trouwe leden en roosterwijzigingen.

MEET THE MARINES

Gerelateerde afbeelding

Afgelopen jaar hebben leden van Taus Gym meegedaan aan “Meet the Marines”, een evenement waar participanten 24 uur keihard moesten samenwerken om fysiek en mentaal zware missies te behalen. Deze missies worden gegeven door de elite van de Nederlandse krijgsmacht. Tijdens deze missies ontdek je waar je grenzen liggen en hoe je hier mee omgaat.

In teamverband hebben de gedreven Taus Gym leden alle uitdagingen behaald! We hebben zeer enthousiaste reacties gekregen van iedereen die mee heeft gedaan. Ook zijn wij ontzettend trots op deze strijders. Om deze redenen hebben we dan ook besloten om volgend jaar weer mee te doen!

Tijdens het Meet The Marines event van 23 mei 2020 willen wij graag weer een team klaar hebben staan. Het evenement start om 09:00. De kosten voor het evenement zijn €135 voor de eerste 10 deelnemers. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Wil jij de uitdaging met ons aan gaan? Meld je dan HIER aan!

VIKING RUN

 

Voor iedereen die al langer bij Taus Gym sport is “Viking Run” geen onbekend begrip. Al een aantal jaar hebben wij met onze zeer gedreven leden meegedaan aan de beste “Obstacle Run” van Nederland. Ook dit jaar willen wij de uitdaging weer aan gaan en met een groep strijders een Strong Viking obstacle run gaan trotseren.

Strong Viking is een organisatie die tussen augustus en oktober een reeks aan obstacle run’s organiseert. Deze evenementen dagen de participanten uit om hun grenzen te verleggen doormiddel van thematische parcours, zoals water en modder. Het gedachtegoed van Strong Viking stamt af van de Vikingen, die bekend staan als avontuurlijke en sterke krijgers die als broeders de strijd aangingen.

Wij willen dan ook onze broeders en zusters van Taus Gym verzamelen om met de “Brother” editie van Strong Viking mee te doen. Tijdens deze unieke uitdaging word je niet enkel fysiek en mentaal op de proef gesteld, maar dien je ook een knap staaltje teamwork te beheersen. De “Brother” editie van Strong Viking vindt plaats op 12 oktober in Amsterdam. We willen een team samenstellen om te participeren aan de 13km run. Meedoen kost ongeveer 69 per persoon, de kosten variëren afhankelijk van de tijd van inschrijving.

Interesse? Meld je dan HIER aan!

KIDS KRAV MAGA NU OOK IN BREDA

Sporten is goed voor kinderen, dat weten we allemaal. Spelenderwijs ontwikkelen zij hun spieren en blijven ze gezond en vitaal. Maar wat maakt Krav Maga dan extra speciaal? Aan de hand van de Krav Maga lessen bij Taus Gym zijn kinderen niet enkel bezig met hun lichamelijke ontwikkeling, maar ook met het ontwikkelen van belangrijke social skills. In groepsverband leren zij hoe ze moeten handelen in dreigende situaties en leren zij over respect naar anderen. Door hen te leren hoe ze voor zichzelf op moeten komen, timmeren we ook aan de zelfverzekerdheid van de kinderen.

Door het succes van de lessen, hebben we besloten deze trainingen ook in Breda aan te bieden! De lessen zijn voor kinderen tussen 8 en 12 jaar en zullen iedere maandag plaatsvinden van 17:45 tot 18:30.

Een gratis workshop zal plaatsvinden op 26 augustus. Om je kind in te schrijven voor een gratis workshop, of voor de lessen, kun je ze HIER aanmelden! (of via onze Taus Gym Facebook pagina). Vermeld in het bericht de naam en leeftijd van je kind.

GRATIS WORKSHOPS

Een nieuwe periode betekent nieuwe kansen om alle lessen eens uit te proberen! Voor zij die nog niet sporten bij Taus Gym, of voor leden die nieuwsgierig zijn naar andere lessen, openen wij meerdere keren gratis onze deuren. Ook is dit een mooie kans om je vrienden en familie te introduceren wanneer je zelf al lid bent. Tijdens deze lessen introduceren onze professionele trainers je in de wereld van Krav Maga of aan het unieke trainingsprogramma FIT.

FIT 500

Een uitdaging voor zowel lichaam als geest; Tijdens de FIT 500 challenge herhaal je 500 oefeningen in 1 uur! Tijdens de verschillende hindernissen worden al je spiergroepen getraind. Daag jezelf uit en verras jezelf!

Workshop Tilburg: Maandag 19 augustus 20:45 – 21:45

FIT Bokszaktraining

De FIT bokszaktraining is een effectieve manier om vet te verbranden en je conditie en spieren op te bouwen, en tegelijkertijd zowel lichaam en geest te ontladen van stress en spanning. Door een aantal core-oefeningen in de mix te gooien helpt deze les je ook met het ontwikkelen van je rug- en buikspieren.

Workshop Tilburg: Dinsdag 3 september

FIT Circuit

Op zoek naar een intense full-body workout? FIT circuit biedt jou binnen 30 minuten een parcours van hindernissen, waarbij je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie worden getraind. Hier train je iedere spiergroep.

Workshop Breda: Maandag 26 augustus 18:30 – 19:30

Krav Maga volwassenen (street selfdefense workshop)

Tijdens de Krav Maga workshop krijg je een korte les in hoe jij moet handelen in (levens) bedreigende situaties. Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem gebaseerd op jouw instinctieve reacties. Dit maakt het makkelijk aan te leren voor ieder. Tijd de Krav Maga lessen werk je dus zowel aan je fysieke als mentale welzijn!

Workshop Tilburg: Woensdag 28 augustus 19:30 – 21:00

Workshop Breda: Maandag 26 augustus 19:00 – 20:00

Kids Krav Maga (Anti-bully workshop)

Spelenderwijs leren kinderen voor zichzelf opkomen. Zowel fysieke als verbale oefeningen komen aan bod, zodat ze al op jonge leeftijd leren voor zichzelf op te komen. Zo kunnen zij zelfverzekerder door het leven gaan. Ook dragen de lessen bij aan de ontwikkeling van kracht en conditie van de kinderen.

Workshop Tilburg: Donderdag 22 augustus 18:30 – 19:15

Workshop Breda: Maandag 26 augustus 17:45 – 18:30

Ben of ken jij iemand die graag mee zou willen doen aan de gratis workshops? Schrijf je dan nu HIER in, of stuur een Facebook bericht naar de Taus Gym Facebookpagina. Vermeld in dit bericht de gegevens (naam, leeftijd en e-mailadres) van de participant en welke workshops diegene wil volgen.

(SPORT) EHBO CURSUS BIJ TAUS GYM

Binnenkort organiseren we bij Taus Gym een sport EHBO-cursus voor onze instructeurs en onze leden. Vanuit onze basisprincipes vinden we het belangrijk dat we voor elkaar uitkijken. De EHBO-lessen geven je de vaardigheid om mensenlevens te redden, wat wij als een enorm kostbare life skill zien.

De cursus wordt gegeven voor Safetyschool, een organisatie gecertificeerd via NIKTA. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van korte, maar intensieve veiligheidsopleidingen. De cursus bestaat uit een E-learning module en een praktijkles, inclusief examen. De praktijkles en het examen duren in totaal 4 uur. Tijdens deze praktijkles zal er extra aandacht worden besteed aan sportblessures.

Deze les is bedoeld voor Taus Gym/IKMF-instructeurs en leden. Deze zal plaatsvinden op zondag 15 september van 13:00 tot 17:00 op onze hoofdlocatie (Taus Gym Professor Romeinstraat 11a). De kosten van deze cursus is €160 per persoon, inclusief het certificaat bij het behalen van de cursus.

Let op. Er zijn nog maar 6 plaatsen beschikbaar! Vol = vol.

Klik HIER om je aan te melden.

ROOSTERWIJZIGINGEN & VAKANTIEROOSTER

Hoewel we hopen dat je nog lekker aan het genieten bent van het tropische weer, begrijpen we compleet het enthousiasme om weer te komen sporten! Op maandag 5 augustus openen we onze deuren weer!

Buiten de eerdergenoemde toevoeging van Kids Krav Maga op de locatie in Breda, is besloten om de Krav Maga beginners en Krav Maga gevorderden lessen op de woensdag te laten vervallen. In plaats daarvan kunnen leden een Krav Maga les van 1,5 uur voor alle levels volgen op woensdag van 19:30 tot 21:00. Hierna is er 30 minuten de ruimte om zelfstandig Krav Maga te trainen.

Kijk voor een duidelijk overzicht op https://www.tausgym.nl/agenda/

EEN BELONING VOOR TROUWE LEDEN

Wist je dat je tot wel 30% korting kan krijgen op je maandelijkse lidmaatschap? Door het afsluiten van een lidmaatschap van minstens een jaar krijg je per jaar een maandelijkse korting van 10%, 20% of 30%. Na afloop van een een- t/m meerjarig lidmaatschap, wordt je lidmaatschap automatisch omgezet naar een maandelijks lidmaatschap, die maandelijks op te zeggen is.

Onze lidmaatschappen zijn zodanig gepersonaliseerd dat er voor iedere sportwens een perfect aanbod is. Van een Krav Maga of Fit les per week, tot een onbeperkt combi lidmaatschap; We hebben voor ieder wat wils. Kijk hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment