Blog
 • Hoofdpagina
11
04
2019

NIEUWSBRIEF JAARGANG 8 NR. 2

Door Riaz 0

Hallo iedereen!

Langzaam zijn we de winter achter ons aan het laten en de zon laat zich steeds vaker zien. En nu de lente buiten begonnen is, vinden wij het een mooi moment om daar ook in de sportschool aandacht aan te besteden. Naast gezellig en intensief samen sporten zal er ook extra aandacht zijn voor het vinden van rust en zoeken naar balans in dit seizoen voor opnieuw tot leven komen, groeien en bloeien. Om jou te helpen bij het maken van een goede start deze lente bieden wij daarom verschillende yoga cursussen en een cursus mindfulness aan.


NIEUWE KIDS KRAV MAGA LES
Door het grote enthousiasme en de vraag naar kids krav maga lessen hebben wij ons aanbod uitgebreid en verwelkomen nu ook op donderdag kids voor een krav maga les. Wij zijn ontzettend blij dat we nu nog vaker kids trainingen kunnen aanbieden!

Elke donderdag van 18:30u tot 19:15u
Vanaf donderdag 9 mei

Wil jij wisselen van trainingsdag of wil je een trainingsdag erbij? Laat het ons hier weten.


KRAV MAGA EXAMEN
In mei en juni staan er weer nieuwe krav maga examens in de planning. Een mooi moment om te kijken hoe je ervoor staat en mogelijk een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Lokaal examen volwassenen + jongeren
Op woensdag 22 mei is er een lokaal examen voor niveaus J1, P1, P3 en P5. Als jij deel wilt nemen aan het examen dan kun je je nu opgeven. Daarnaast nodigen wij onze leden ook uit om te komen kijken en de examenkandidaten te ondersteunen.

Wanneer: Woensdag 22 mei
Tijd: 19:30 – 22:30
Klik hier om je op te geven. Opgeven kan t/m 30 april

Landelijk examen volwassenen
Ook landelijk vinden er weer examens plaats op 29 en 30 juni voor niveau P2, P4 en de G levels. Ook hiervoor kun je je nu opgeven.

Wanneer: Zaterdag 29 juni P2 – Zondag 30 juni P4 + G levels
Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om je op te geven. Opgeven kan t/m 30 april

Lokaal Kids Krav Maga examen
Ons eerste lokale kids Krav Maga examen staat op de planning! De experts van de toekomst mogen nu na het proefexamen hun eerste échte examen gaan afleggen. Wij hebben er enorm veel zin in!

Wanneer: Zondag 19 mei
Tijd: 15:30 – 17:30
Klik hier om je kind op te geven. Opgeven kan t/m 30 april
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie.


BBQ
Traditiegetrouw vieren wij ook dit jaar samen de zomer en weer een seizoen sport en gezelligheid met de Taus Gym BBQ. Deze jaarlijkse BBQ is het moment om even gezellig samen te kletsen en een hapje en drankje te doen, dus geef je snel op!
Heb je een bijzonder dieet of allergieën? Vermeld dit dan bij je aanmelding.

Wat: TG Leden BBQ
Wie: Taus Gym leden + Introducés
Waar: Professor Romeinstraat 11a
Wanneer: Vrijdag 21 juni vanaf 18:00u
Bijdrage eten + drinken: 15,- euro
Bijdrage drinken (vanaf 21:00u) : 5,- euro

Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan t/m 30 mei


VIKING RUN
Op 31 maart hebben wij met een echt top team van 8 bikkels wederom de Viking Run getrotseerd! Lijkt het jou ook leuk om een keer deel te nemen aan deze sportieve uitdaging dan kun je je aanmelden voor de volgende Viking Run water edition in Nijmegen op 16 juni.

Wat: Viking Run Water Edition
Wie: TG Leden
Waar: Nijmegen
Wanneer: Zondag 16 juni
Kosten: +/- 65,- euro

Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan t/m 30 april


TAUS GYM CHALLENGE V2
Na een succesvolle voorbereidingsdag voor de Viking Run en Meet the Marines houden we binnenkort de Taus Gym Challenge Volume 2. Ook hier kun je rekening houden met een intensieve training met uitdagende obstacels waarbij we teamwork, techniek en vaardigheden trainen.

Wat: TG Challenge V2
Wie: TG Leden + Introducés
Waar: Taus Gym Professor Romeinstrat 11a
Wanneer: Zondag 19 mei, 13:00u
Kosten: 10,- euro

Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan t/m 30 april


YOGA EN MINDFULNESS
In april starten we met nieuwe yoga en mindfulness cursussen. Yoga draagt bij aan het verbeteren van flexibiliteit, kracht en ontspanning van het lichaam. Kies voor power yoga voor een dynamische en krachtige vorm van yoga of kies voor mindful yoga voor dynamische en aandachtige bewegingen ter bevordering van diepe ontspanning.

Daarnaast wordt er ook een cursus mindfulness aangeboden voor handige tools om meer voluit te leven en je niet te verliezen in de lastige zaken die je onvermijdelijk tegenkomt.

Lees hier meer over de cursussen.

Inschrijving is gesloten.
Wil jij op de hoogte gehouden worden voor de volgende cursussen? Geef je hier op.

LEDEN INTERVIEW!

Titel: Taus Gym is voor mij … een uitlaat klep om energie kwijt te kunnen / sporten op een andere manier dan simpel weg in de sportschool. Sportschool hoef je niet echt bij na te denken.

 

Naam: Lissa van Beerendonk

 

Leeftijd: 19

 

Lid sinds: februari 2019

 

Welke lessen volg je: Krav Maga

 

 • Wat doe je in het dagelijks leven?

Opleiding toegepaste fotografie en Beeldcommunicate aan university of photography in rotterdam. Hier ben ik sinds kort mee gestopt om bij de politie te kunnen solliciteren. Verder werk ik bij dierenhotel t’ Kuiltje in Udenhout waar ik me passie voor dieren kwijt kan. Verder ben ik veel met vrienden en leer ik veel nieuwe mensen kennen op plekken waar ik werk, vrijwilligerswerk, en bijvoorbeeld bij het uitgaan.

 

 • Waar komt jouw interesse in sport vandaan?

Ik ben een persoon met veel energie en zit niet graag stil. Het liefst ben ik heel de dag bezig met van alles en nog wat en vind ik het fijn om lekker in me vel te zitten.

 

 • Welke sporten heb jij zoal beoefend?

Wat eigenlijk niet… Ik heb paard gereden, boksen, taekwondo, judo, badminton, wedstrijd gezwommen, volleybal en turnen. Op dit moment ga ik alleen naar de sportschool (ongv. 5u per week), Zumba (2u per week) en Krav Maga wanneer kan.

 

 • Wat zoek jij in een sport?

Vooral een uitlaatklep. Ik wil vooral mijn energie er kwijt in kunnen.

 

 • Wat betekent sport voor jou op fysiek en mentaal gebied?

Fysiek vooral een manier om energie kwijt te kunnen en een manier om mijn lijf fit te houden. Mentaal zoek ik buiten de sportschool vaak sporten die iets van me vragen wat ik normaal niet zou doen. Afwisseling en prikkeling.

 

 • Wat was jouw eerste kennismaking met Krav Maga?

Een proefles via Facebook. Als eerst dacht ik leuk een lesje mee doen en had ik niet verwacht dat ik het vast zou gaan doen. Maar ik vond het zo leuk en kon er de dingen die ik zocht (afwisseling en prikkels) zo goed in vinden dat ik dat wel heb gedaan.

 

 • Waarom heb jij gekozen voor TG?

Omdat het sociaal, gezellig en een geweldige uitlaatklep is.

 

 • Wat zijn jouw sportdoelen bij TG?

Plezier hebben.

 

 • Welke doelen heb jij al bereikt bij TG?

Fitter worden, plezier hebben en conditie opbouwen.

 

 • Wat was de meest bijzondere ervaring die jij hebt mee gemaakt bij TG?

Dat je je heel snel op je gemak voelt met de andere leden. Soms moet je best “intiem” en dicht op elkaar oefenen en dat voelt heel vertrouwd.

 

 • Hoe combineer jij sporten met je werk en je sociale leven?

Persoonlijk zet ik werk voorop en vorm ik mijn sociaal leven daar om heen, wat makkelijk gaat. In mijn tijd daar buiten ga ik sporten.

 

 • Heb jij nog sport- en/of gezondheidstips die voor jou hebben gewerkt en die je wil delen met de andere leden?

Vind wat voor jou werkt! Niemand zijn lijf of levensstijl is het zelfde en er bestaat geen dieet of workout dat voor iedereen werkt. Luister naar je lijf en je bereikt je doelen sneller en gezonder.

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment