TEAM TAUS GYM

Riaz
Taus
Instructeur
Joost
van Lieshout
Instructeur
Louise
Pross
Instructeur, Vertrouwenspersoon
Marcel
De Groot
Instructeur
Emma
de Wolff
Algm. coördinator, Instructeur
Rob
van den Brand
Assistent instructeur
Paul
Assistent instructeur
  • Visie
  • Onze lessen

Visie

Bij Taus Gym streven we naar een veilige en gezonde samenleving. In een wereld waar dat niet altijd vanzelfsprekend is, willen we onze gemeenschap helpen om sterker, gezonder en weerbaarder te worden. Ons vertrouwen ligt in het idee dat iedereen kan bijdragen aan deze visie. Respect en gelijkwaardigheid zijn daarbij fundamentele waarden. We zetten ons in om een omgeving te creëren waarin die waarden centraal staan, zodat we elkaar motiveren om te ontwikkelen en dus sterker, gezonder en weerbaarder te worden.

 

Bij onze trainingsprogramma’s staat de overtuiging centraal dat beweging de basis van het leven vormt. Deze gedachte wordt geïntegreerd in al onze lessen, met als doel een veilige en gezonde toekomst te bevorderen. Met diverse trainingen, zoals Krav Maga, Grappling en onze FIT-programma’s, bieden we aan iedereen de mogelijkheid om te ontdekken welke vorm van beweging het beste bij hen past en om hierin te groeien.

 

In een wereld die constant verandert, blijven wij meewerken aan de ontwikkelingen op het gebied van fysiek en mentaal welzijn. Door deze inzet streven wij ernaar onze gemeenschap te voorzien van de meest relevante en effectieve benaderingen om gezond en veilig te blijven in lichaam en geest.

 

Missie 

Bij Taus Gym staat de gemeenschap centraal. We zetten ons in om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin mensen van alle achtergronden en ervaringen zich thuis voelen.

 

Respect en motivatie zijn essentieel in onze benadering, waarbij we waarde hechten aan een persoonlijke band binnen onze gemeenschap. Onze missie omvat niet alleen het trainen van individuen, maar ook het doorgeven van de normen en waarden aan toekomstige generaties.

 

We streven naar een wereld waarin veiligheid, weerbaarheid en gezondheid centraal staan. Als een lerende organisatie blijven we ons ontwikkelen en verbeteren, en luisteren we naar de behoeften van onze leden om te zorgen voor continue groei, innovatie en een fijne sfeer binnen onze gemeenschap.

Wij onderscheiden ons van andere sportscholen omdat wij niet sporten met elektrisch gedreven apparaten, maar enkel en alleen met onze eigen lichamen en sportattributen. Door functioneel te trainen met je eigen lichaam, voert jouw lichaam de gehele oefening uit, waardoor jij efficiënt en effectief resultaten boekt.

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om samen te trainen met het doel om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren voor jou! Door samen te trainen wordt de productiviteit vergroot en daarmee jouw resultaten. Bovendien zorgt dit voor al onze leden voor een gezellige en prettige omgeving om samen te komen. Met deze instelling trainen wij dan ook écht samen. Iedereen, ongeacht leeftijd, niveau, geslacht of ervaring, traint met elkaar. Omdat wij trainen in groepslessen, zijn wij bovendien een sportschool waar jij terecht kan na een lange dag werken of studeren om met elkaar contact te maken. Fysiek ga je tot het uiterste en mentaal zorgt het voor de nodige ontspanning in een drukke samenleving.

 

Op deze manier leren we van elkaar. Op deze manier motiveren we elkaar. Want Taus Gym is een plek voor iedereen!

 

Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij richten ons op mensen en niet op cijfertjes en machines. We nemen de tijd voor iedere bezoeker. Of je nu voor het eerst langskomt of al jaren bij ons traint, jij krijgt van ons iedere keer de aandacht, tijd en energie die jij verdient. Onze instructeurs hebben minimaal een HBO-diploma en zijn zowel op professioneel als persoonlijk gebied dagelijks bezig met de ontwikkeling van hun lichamen en geest. Daarmee ben jij gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en topservice!

Vragen?

 Wij helpen je graag. 

Nu gratis proberen