TEAM TAUS GYM

Riaz
Taus
Trainer
Joost
van Lieshout
Trainer
Louise
Pross
Trainer
  • Visie
  • Onze lessen

Wij zijn een sportschool voor een ieder die het beste uit zichzelf wil halen. Wij motiveren en begeleiden jou om je sportdoelen om te zetten in daden! Een juiste balans hierbij tussen het mentale en fysieke staat bij ons voorop. Wij willen onze leden inspireren, motiveren en praktisch begeleiden in deze persoonlijke reis. Zodat jij jouw wereld kunt vormgeven zoals jij dat graag wilt. Wie ben jij? Wie wil jij zijn? Leid een inspirerend leven vol enthousiasme en levenslust! Creëer jouw wereld. Creëer jezelf!

 

Met verschillende sportdisciplines begeleiden wij jou in jouw fysieke en mentale uitdagingen. De combinatie van het fysieke en mentale is hierbij belangrijk. Denk er maar eens over na. Hoe vaak heb jij je door angsten laten leiden in dagelijkse keuzes? Hoe vaak hebben fysieke belemmeringen jouw geluk in de weg gestaan? De juiste balans tussen het mentale en fysieke is belangrijk voor een gezond, stabiel en plezierig leven.

 

Wij zien sporten als een reflectie van jezelf en hoe jij in het leven staat. Tijdens de trainingen komt jouw algehele mentaliteit naar voren. Hoe stel jij je op tijdens de trainingen, naar jezelf en naar anderen toe? Hoe ga jij om met uitdagingen? Wat jij doet op de sportschool is een reflectie van hoe jij met problemen omgaat in het dagelijkse leven. Wij zien dit terug in de trainingen, in de grenzen die wij verleggen en de grenzen die we durven aan te geven. De strengheid waarmee we onszelf beoordelen of het gebrek aan discipline. Bij ons vind jij de juiste balans!

Wij onderscheiden ons van andere sportscholen omdat wij niet sporten met elektrisch gedreven apparaten, maar enkel en alleen met onze eigen lichamen en sportattributen. Door functioneel te trainen met je eigen lichaam, voert jouw lichaam de gehele oefening uit, waardoor jij efficiënt en effectief resultaten boekt.

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om samen te trainen met het doel om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren voor jou! Door samen te trainen wordt de productiviteit vergroot en daarmee jouw resultaten. Bovendien zorgt dit voor al onze leden voor een gezellige en prettige omgeving om samen te komen. Met deze instelling trainen wij dan ook écht samen. Iedereen, ongeacht leeftijd, niveau, geslacht of ervaring, traint met elkaar. Omdat wij trainen in groepslessen, zijn wij bovendien een sportschool waar jij terecht kan na een lange dag werken of studeren om met elkaar contact te maken. Fysiek ga je tot het uiterste en mentaal zorgt het voor de nodige ontspanning in een drukke samenleving.

 

Op deze manier leren we van elkaar. Op deze manier motiveren we elkaar. Want Taus Gym is een plek voor iedereen!

 

Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij richten ons op mensen en niet op cijfertjes en machines. We nemen de tijd voor iedere bezoeker. Of je nu voor het eerst langskomt of al jaren bij ons traint, jij krijgt van ons iedere keer de aandacht, tijd en energie die jij verdient. Onze instructeurs hebben minimaal een HBO-diploma en zijn zowel op professioneel als persoonlijk gebied dagelijks bezig met de ontwikkeling van hun lichamen en geest. Daarmee ben jij gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en topservice!

Vragen?

 Wij helpen je graag. 

Nu gratis proberen