TEAM TAUS GYM

Riaz
Taus
Instructeur
Joost
van Lieshout
Instructeur
Louise
Pross
Instructeur, Vertrouwenspersoon
Marcel
De Groot
Instructeur
Emma
de Wolff
Algm. coördinator, Instructeur
Rob
van den Brand
Assistent instructeur
Paul
Assistent instructeur
  • Visie
  • Onze lessen

Visie

Taus Gym zet zich in voor een inclusieve en gezonde wereld waar iedereen zich veilig in voelt. Voor ons is Krav Maga niet enkel een sport, maar een manier om te navigeren in een wereld waar gezondheid en veiligheid niet altijd vanzelfsprekend is. We streven er naar een omgeving te creëren waar mensen met diverse achtergronden en overtuigingen kiezen voor saamhorigheid en in groepsverband werken aan een collectief mentaal en fysiek welzijn. Bij een gezonde levensstijl, hoort ook een gezonde omgeving. Taus Gym gelooft er daarom in dat we ons beste beentje voor moeten zetten voor het milieu.

 

Missie

Het creëren van een veilige wereld start met het creëren van een veilige omgeving, waar we als groep kunnen werken aan onszelf en met elkaar. De gym is dan ook een neutraal grondgebied waar diversiteit en vooral inclusiviteit centraal staan. Mensen met alle achtergronden, leeftijden, nationaliteiten, religies, politieke voorkeuren en genders zijn welkom bij ons, onder de voorwaarde dat we elkaar respecteren en steunen om sterker te worden.

 

Wat de lessen bij Taus Gym uniek maken, zijn onder andere de hoogopgeleide sportinstructeurs. Zij dragen de visie van Taus Gym over aan de leden door kwalitatief goede lessen te leveren, maar ook door de persoonlijke benadering. Het creëren en onderhouden van een band met de sporter is essentieel om hen de juiste begeleiding te geven om nóg fitter en nóg sterker te worden. Ook helpt deze band met het nog veiliger maken van de sfeer bij Taus Gym.

 

Verder streven wij naar het behalen van balans tussen mentale en fysieke gezondheid. Het één beïnvloedt het ander. Daarom gaan wij net een stapje verder dan andere sportscholen en bieden wij onze sporters de handvaten om zowel fysieke als mentale uitdagingen verantwoord aan te gaan. Laat angsten je niet meer leiden, en laat fysieke belemmeringen je geluk niet meer in de weg staan! Een balans in het welzijn zorgt voor een gezond, stabiel en plezierig leven.

 

De Taus Gym community is een fijne, hardwerkende community. Samen hebben we één gezamenlijk doel, en dat is gezondheid en veiligheid voor iedereen. Binnen de community helpt men elkaar dan ook om persoonlijke voortgang te bevorderen. Sporters met uiteenlopende achtergronden en visies slaan de handen ineen om samen doelen te bereiken. Het ervaren van connectie is vanzelfsprekend in de inspirerende Taus Gym community, waar men elkaar altijd een schouder biedt.

 

Verleg je grenzen, of leer juist je grenzen aan te geven. Inspireer, en wordt geïnspireerd. Verzacht de blik op je eigen bestaan, of leer juist discipline. Bij Taus Gym is iedere stap vooruit een stap die we ondersteunen.

Wij onderscheiden ons van andere sportscholen omdat wij niet sporten met elektrisch gedreven apparaten, maar enkel en alleen met onze eigen lichamen en sportattributen. Door functioneel te trainen met je eigen lichaam, voert jouw lichaam de gehele oefening uit, waardoor jij efficiënt en effectief resultaten boekt.

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om samen te trainen met het doel om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren voor jou! Door samen te trainen wordt de productiviteit vergroot en daarmee jouw resultaten. Bovendien zorgt dit voor al onze leden voor een gezellige en prettige omgeving om samen te komen. Met deze instelling trainen wij dan ook écht samen. Iedereen, ongeacht leeftijd, niveau, geslacht of ervaring, traint met elkaar. Omdat wij trainen in groepslessen, zijn wij bovendien een sportschool waar jij terecht kan na een lange dag werken of studeren om met elkaar contact te maken. Fysiek ga je tot het uiterste en mentaal zorgt het voor de nodige ontspanning in een drukke samenleving.

 

Op deze manier leren we van elkaar. Op deze manier motiveren we elkaar. Want Taus Gym is een plek voor iedereen!

 

Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij richten ons op mensen en niet op cijfertjes en machines. We nemen de tijd voor iedere bezoeker. Of je nu voor het eerst langskomt of al jaren bij ons traint, jij krijgt van ons iedere keer de aandacht, tijd en energie die jij verdient. Onze instructeurs hebben minimaal een HBO-diploma en zijn zowel op professioneel als persoonlijk gebied dagelijks bezig met de ontwikkeling van hun lichamen en geest. Daarmee ben jij gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en topservice!

Vragen?

 Wij helpen je graag. 

Nu gratis proberen