Blog
  • Hoofdpagina
02
09
2021

EVENEMENTEN AGENDA 10-JARIG BESTAAN

Door Riaz 0

Taus Gym bestaat tien jaar en dat betekent feest! Om ons 10-jarig bestaan samen met jullie te vieren organiseren wij diverse gezellige en sportieve evenementen. Om jullie duidelijk inzicht te geven in welke activiteiten we de komende tijd organiseren hebben we het onderstaande overzicht gemaakt.

ZATERDAG 18 SEPTEMBER – LEDEN BBQ

De jaarlijkse leden BBQ keert dit jaar weer terug met een feestelijk jasje. Tijdens deze informele avond verzorgen wij een goed gevulde barbecue, drankjes en een hele hoop gezelligheid!

Wie: Alle leden (jongeren + volwassenen)

Locatie: Professor Romeinstraat 11A, Tilburg

Wanneer: Zaterdag 18 september vanaf 17:00u

Bijdrage: 15,- euro

Aanmelden: Verplicht, via info@tausgym.nl of het contactformulier. Benoem dat je wil deelnemen aan de leden bbq, je naam en leeftijd.

 

WOENSDAG 29 SEPTEMBER – KRAV MAGA WORKSHOP: COMMON OBJECTS

Met een beetje creativiteit kan alles een schild zijn. Tijdens de “Common Objects” Krav Maga workshop leer jij hoe je dagelijkse objecten kan gebruiken om jezelf te verdedigen. Hier leer jij bijvoorbeeld hoe je afstand kan bewaren met je schooltas of mensen kan afschrikken met je telefoon. Ben jij klaar om te ontdekken wat voor een arsenaal aan zelfbeschermingstools jij binnen handbereik hebt?

Wie: Open voor iedereen met interesse. Lidmaatschap is niet verplicht!

Locatie: Professor Romeinstraat 11A, Tilburg

Wanneer: Woensdag 29 september van 19:30 tot 21:30

Prijs: Gratis!

Aanmelden: Verplicht, via info@tausgym.nl of het contactformulier. Benoem de naam van de workshop die je wenst te volgen, je naam en leeftijd.

 

ZATERDAG 2 OKTOBER – KIND-OUDER TRAINING

Hoe cool is het om je ouders al je skills te laten zien!? Tijdens de kind-ouder training krijgen kinderen de kans om met hun ouders te trainen en hen alles te laten zien wat zij normaal gesproken in de les leren. Niet alleen een gezellige ochtend, maar ook erg nuttig voor zowel kind als ouder!

Beiden ouders/verzorgers zijn uiteraard welkom, maar de meeste oefeningen worden gedaan met één ouder en één kind. Ouders zijn welkom om te wisselen tijdens de training. Misschien ook maar goed, want de kids zijn in topconditie!

Wie: Kinderen die lid zijn en hun ouder(s)/verzorger(s)

Locatie: Professor Romeinstraat 11a, Tilburg

Wanneer: Zaterdag 2 oktotber van 10:00 tot 11:00

Prijs: Gratis

Aanmelden: Verplicht, via info@tausgym.nl of het contactformulier. Benoem de naam van de training die je wenst te volgen, je naam en leeftijd.

 

ZATERDAG 9 OKTOBER – KRAV MAGA BOOTCAMP & FIT CHALLENGE 2021

Uitdagingen gaan we aan met elkaar en doelen bereiken we samen. In viering van het tienjarige bestaan organiseren we een speciale Krav Maga bootcamp en een FIT Challenge met vele uitdagende obstakels. Beiden zijn op dezelfde dag. Je mag zelf bepalen of je voor slecht één activiteit aanwezig wil zijn, of deel gaat nemen aan beiden. Tussen de activiteiten is er tijd voor een gezamenlijke lunch (zelf meegenomen).

Wie: Leden (jongeren + volwassenen)

Locatie: Professor Romeinstraat 11A, Tilburg

Prijs: Gratis!

Krav Maga Bootcamp tijd: Vanaf 10:00 tot 13:00

Krav Maga Bootcamp benodigdheden: Standaard Krav Maga kleding en beschermingsmiddelen, binnen EN buiten (hardloop) schoeisel. Er wordt ook buiten getraind, dus kleed je naar het weer.

FIT Challenge 2021 tijd: Vanaf 14:00 tot 17:00

FIT Challenge 2021 benodigdheden: Sportkleding en binnen en buiten (hardloop) schoeisel. Er wordt ook buiten getraind, dus kleed je naar het weer.

Aanmelden: Verplicht, via info@tausgym.nl of het contactformulier. Benoem de naam van de training die je wenst te volgen, je naam en leeftijd. Je mag uiteraard voor beide events op deze dag aanmelden!

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment