Blog
  • Hoofdpagina
08
07
2022

NIEUWSBRIEF 2 JAARGANG 11 – KIDS & JONGEREN

Door Riaz 0

Het schooljaar zit er bijna op en de zomervakantie kijkt om de hoek. Wij hopen dat je al een beetje aan het genieten bent van het mooie weer. Misschien vraag je je ook al af hoe de zomervakantie er bij Taus Gym uit zal zien. In deze nieuwbrief kan je informatie vinden over de examens, de vakantieperiode, hoe trainen in de zomer eruit ziet en ons nieuwe tussentijdse Krav Maga rapport!

De examens

Ben je klaar om je skills naar het volgende level te brengen? Om naar een hoger level van Krav Maga te komen moet je een officiëel IKMF examen afleggen. Vanaf 2023 zullen kinderen ingeschreven moeten worden bij IKMF om een Krav Maga examen te mogen afleggen. Hier zal ook een bijdrage  van 10,- per jaar aan te pas komen. Dit is nodig zodat de bond kwaliteit en continuïteit kan blijven garanderen. Meer informatie over de voordelen van een IKMF lidmaatschap kan je hier vinden.

Taus Gym biedt curriculum trainingen en pre-tests, zodat je met vol vertrouwen het examen in kan gaan. De data voor deze momenten staan hieronder vermeld. Je kan je voor deze trainingen inschrijven via het contactformulier.

Kids

Curriculum training: zondag 2 oktober 2022

Pre-test: zondag 13 november 2022

Lokale K1 – J2 t/m J5 examens: zondag 11 december 2022

Jongeren

Curriculum training: zondag 2 oktober 2022

Pre-test: zondag 13 november 2022

Lokale K1 – J2 t/m J5 examens: zondag 11 december 2022

De landelijke examens voor de kids en jongeren zal later bekend gemaakt worden.

Vakantieperiode

Ook Taus Gym gaat deze zomer twee weken op vakantie. Van 7 augustus t/m 22 augustus zullen we gesloten zijn. De twee weken ervoor hebben wij een aangepast rooster. Het rooster kan je in de agenda vinden.

In deze korte vakantieperiode kan je lekker uitrusten en genieten van het weer, zodat je na de vakantie weer goed kan trainen. Om te zorgen dat je niet te veel zal missen, kan je van 16 juli t/m 12 september alle lessen komen volgen, ook degenen die buiten je lidmaatschap vallen!

Trainen in de zomer

De zon begint steeds meer te schijnen, en dit betekent dat het weer warmer wordt. Het is heerlijk om lekker veel buiten te zijn en te bewegen in dit weer. Daarom is het extra belangrijk dat je genoeg drinkt, zeker voordat je komt sporten.

Omdat het weer zo mooi is, willen we ook de mogelijkheid hebben om trainingen buiten te geven in de zomermaanden. Neem daarom in de periode van juni tot en met september je buitensportschoenen mee als je komt trainen. De verzamellocatie voor de buitentraining blijven de huidige trainingslocatie.

In Breda hebben we een aantal vaste dagen dat er buiten getraind kan worden, omdat we dan niet in de zaal kunnen sporten. Deze buitentrainingen zullen plaatsvinden op donderdag 28 juli, maandag 1 augustus, donderdag 25 augustus en maandag 29 augustus. Mocht door het weer een training niet door kunnen gaan, dan word dit uiterlijk twee uur van te voren kenbaar gemaakt via de mail en website.

Krav maga rapport

Wij merken dat er vanuit de ouders veel nieuwsgierigheid is naar wat we allemaal in de lessen doen en hoe het met de voortgang van de kinderen gaat. We hebben natuurlijk al de Whatsapp-groepen waarin we delen hoe de lessen eruitzien, maar we willen zowel ouder als kind graag op een persoonlijker niveau op de hoogte brengen van hoe het gaat. Daarom gaan wij vanaf nu elk kwartaal een rapport meegeven waarin de vooruitgang per kind kort maar bondig wordt weergegeven. Hier zal in staan hoe ze het doen in de lessen, of ze al klaar zijn voor de pre-test of het examen en waar ze momenteel staan. De kids en jongeren krijgen dit rapport op papier mee naar huis. Wij hopen op deze manier de trainingen nog net wat persoonlijker te maken. Het eerste rapport zal al voor de zomervakantie worden meegegeven.

De ouders die nog niet in de groepsapp zitten kunnen een appje sturen naar 0653974470, dan voegen wij je toe!

Taus Gym wenst iedereen een fijne, zonnige en vooral actieve zomer!

 

 

 

 

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment