Blog
  • Hoofdpagina
08
07
2022

NIEUWSBRIEF 2 JAARGANG 11 – ALGEMEEN

Door Riaz 0

De zomerperiode is aangebroken. Dat betekent in volle tuigen genieten van mooi weer en lekkere vakanties. Maar wat betekent de zomerperiode voor het sporten bij Taus Gym? Daarvan zullen wij je in deze nieuwsbrief op de hoogte stellen.

In deze nieuwsbrief komen de BBQ, de examens, informatie over de vakantie periode, trainen in de zomer, de EHBO cursus, de Women-Only cursus en de trainingen op woensdag en zaterdag aan bod.

BBQ

Om de komst van een nieuw sportseizoen te vieren, organiseren wij ook dit jaar weer de jaarlijkse BBQ. Naast eten en drinken zijn gezellige leden van groot belang voor een succesvolle BBQ! De BBQ zal plaatsvinden op 10 september en zal beginnen om 17:00u. Voor het eten en drinken is er een bijdrage van 20,-. Het is ook mogelijk om vanaf 20:00u pas aan te sluiten voor de borrel. Voor het drinken na 20:00u geldt er een bijdrage van 10,-.

Inschrijven kan je doen via het contactformulier. Wij hopen ook jou 10 september te zien!

Examens

Ben jij klaar om de stap naar het volgende level van Krav Maga te nemen? Om naar een hoger level te komen dien je een officiëel IKMF examen af te leggen. Hier kan je meer informatie vinden over IKMF zelf en je inschrijving bij IKMF.

Taus Gym biedt ook curriculum trainingen en pre-tests, zodat je goed voorbereid en met vertrouwen het examen in kan gaan. De data voor deze momenten staan hieronder vermeld. Je kan je voor deze trainingen inschrijven via het contactforumlier.

Belangrijke data:

Curriculum training: Zondag 18 september 2022

Pre-test: Zondag 16 oktober 2022

Landelijke examens P2, P4 & G-levels: Zaterdag 5 en zondag 6 november 2022

Lokale examens P1, P3, P5: Woensdag 16 november 2022

De vakantie periode

Ook bij Taus Gym nemen we deze zomer twee weken vakantie. Van 7 augustus t/m 22 augustus is de gym gesloten. De twee weken ervoor hebben wij een aangepast rooster. Deze kan je bekijken in de agenda.

In de periode dat Taus Gym gesloten is kan je lekker rust nemen, zodat je er na de vakantie weer helemaal tegenaan kan. Om te zorgen dat je de trainingen die je hebt gemist in de vakantie periode kan inhalen, mag iedereen van 16 juli t/m 12 september alle lessen komen volgen, ook de lessen die buiten je lidmaatschap vallen.

Trainingen in de zomer

Iedereen merkt dat het weer steeds mooier wordt. Hier kunnen we natuurlijk met volle teugen van genieten, maar voor sporten moeten je je wel goed voorbereiden. Zorg dus dat je goed gehydrateerd bent als je naar de les komt en dat je genoeg water bij hebt. Zorg dat als je op een warme dag gaat trainen dat je 1 á 2 liter meer drinkt dan dat je normaal doet.

Afhankelijk van hoe mooi het weer blijft, komt de mogelijkheid van buitentraining weer terug. Neem daarom in de zomermaanden (juni t/m september) naast je sportbenodigdheden ook je buitensportschoenen mee. De verzamellocatie voor de buitentraining blijven de huidige trainingslocatie.

In Breda hebben we vaste data wanneer er buitentraining wordt gegeven, omdat we dan niet in de zaal kunnen trainen. Deze trainingen zullen plaatsvinden op donderdag 28 juli, maandag 1 augustus, donderdag 25 augustus en maandag 29 augustus. Mochten deze trainingen niet door kunnen gaan in verband met het weer, dan word dit uiterlijk twee uur van te voren kenbaar gemaakt via de mail en website.

EHBO cursus

Wij gaan na de zomer weer een EHBO cursus organiseren. Deze cursus is gericht op EHBO bij sportongevallen. Zo kunnen wij de veiligheid van de leden van Taus Gym waarborgen. Leden zijn ook welkom om deze cursus mee te komen volgen met maximum van 10 deelnemers. De cursus duurt 1 dag en daarnaast dient er ook een e-learning gemaakt te worden. De kosten van de cursus zullen tussen de 120,- en 150,-  euro zijn. Na deze cursus zullen de deelnemers een certificaat die voldoet aan de Europese wetgeving ontvangen. Interesse om mee te doen? Schrijf je dan in via het contactformulier.

Trainen op woensdag avond

Wij willen leden eraan herinneren dat er op woensdagavond mogelijkheid is om na 21:00u zelfstandig verder te trainen met een trainingsmaatje. Haal hier vooral je voordeel uit. Het is bijvoorbeeld handig als je examen eraan komt of als je je wilt verdiepen in een bepaalde techniek. LET OP: kom wel naar de les als je interesse hebt in deze vrije training, niet alleen is een warming-up belangrijk, maar ook bieden we deze optie alleen indien er genoeg belangstelling voor is.

Niet onbelangrijk is dat er vaak meerdere instructeurs aanwezig zijn bij de training van woensdag. Hierdoor hebben we mogelijkheid om de groep op te delen op level, waardoor je doelgerichter kan trainen.

Dus kom vooral ook woensdagavond trainen!

Women-only cursus

Na de zomerperiode gaat ook de Women-Only cursus weer van start. In deze cursus kan je je richten op specifieke situaties die vrouwen vaak meemaken. De cursus biedt zelfverdediging volledig gericht op de ervaring van vrouwen. Wil je meer informatie over de cursus zelf, lees hier meer.

De eerstvolgende Women-Only cursus loopt van 26 september t/m 28 november 2022. Alle lessen in de cursus vinden plaats op maandag, van 20:15u tot 21:15u. Klinkt dit als iets waar jij interesse in hebt? Dan kan je je hier inschrijven!

Nog niet helemaal zeker of je mee wil doen? Schrijf je hier in voor een proefles!

Les op zaterdag

Wist jij dat er ook op zaterdagochtend FIT Circuit lessen worden gegeven van 09:30u tot 10:15u. Deze FIT les wordt opgevolgd door een Grappling les die van 10:30u tot 11:30u plaatsvindt. Kom vooral een keer meedoen!

Openingsborrel Gewoon Diëtetiek

Merel Coenders heeft recent haar locatie geopend bij onze gym! Ze wilt dit graag vieren onder het genot van een hapje en een drankje. De borrel is op 22 juli om 19:00u, op de locatie van Taus Gym in Tilburg. Alle leden van Taus Gym zijn uitgenodigd om deze gelegenheid te vieren!

Meld je aan door een berichtje te sturen naar 0615652702.

Taus Gym wenst iedereen een fijne, zonnige en vooral actieve zomer!

 

 

Profielfoto van Riaz

Auteur Riaz

Comment
0

Plaats een comment