Krav Maga Examens

Voor kids & jongeren

 

Zijn jullie klaar om je vaardigheden te testen en naar het volgende level te brengen? Bewijs je skills tijdens de Krav Maga examens!

 

Verschillende levels & doorstromen

Binnen zowel de kidsgroep als de jongerengroep werken we met 5 levels. Deze noemen we in de kidsgroepen K1 tot en met K5. In de jongerengroepen heten deze levels J1 tot en met J5. Stroom je van de kidsgroep door naar de jongerengroep? Dan mag je beginnen in het level dat je hebt behaald, maar minus 1 level. Een kind dat K4 heeft behaald, zou dan doorstromen naar J3. Deze regel geldt ook voor jongeren die doorstromen naar de lessen voor volwassenen. Jongeren die bijvoorbeeld J5 hebben behaald, stromen door naar P4.

 

De examens worden volgens de normen van de IKMF afgenomen. Het behaalde level zal dan ook op elke IKMF-school in zowel Nederland als in het buitenland worden erkend.

 

Pre-Test

Per jaar organiseert Taus Gym 3 pre-testen voor kids en 1 pre-test voor jongeren. Dit zijn testen waar kinderen en jongeren het examen kunnen oefenen. Elk kind dat minstens 6 maanden lid is kan zich aanmelden voor de pre-test. Hoewel de test voor kinderen en jongeren uit één deel bestaat, kan het zijn dat zij het advies krijgen om deze nogmaals te doen. De pre-test moet behaald worden om mee te kunnen doen aan het examen. Na de behaalde pre-test ontvangen de kids/jongeren een certificaat en een stempel in het IKMF-paspoort.

 

Officiële examens

Eenmaal per jaar organiseert Taus Gym een officieel examen voor kids en jongeren. Om deel te mogen nemen aan het examen, dienen deelnemers de pre-test te hebben behaald. Na het behalen van een examen ontvangen de kids/jongeren een diploma, een stempel in het IKMF-paspoort en een level patch die op de Krav Maga broeken past.

 

Gepaste kleding

Tijdens zowel de pre-testen als de officiële examens dienen deelnemers in volledige Krav Maga kleding en bescherming aanwezig te zijn. Indien de deelnemer niet in complete uitrusting is kan er niet mee worden gedaan aan het examen. Hieronder valt:

  • Krav Maga T-shirt

  • Krav Maga broek

  • Bitje

  • Toque

  • Handschoenen

Al het trainingsmateriaal is te koop via Taus Gym. Geef bij een van de instructeurs aan dat je interesse hebt en indien mogelijk worden de materialen direct geleverd. Vind hier de prijslijst.

 

Locatie

Het eerste, derde en vijfde examen vinden plaats op een Taus Gym locatie. Het tweede en vierde examen is “landelijk” en zal plaats vinden op een locatie ergens in Nederland waar alle kids/jongeren krav maga beoefenaars uit Nederland ook hetzelfde examen gaan doen.

 

Kosten

De kosten gerelateerd aan de examens bedragen:

IKMF-paspoort: €25,-

Pre-test: €10,-

Officieel examen: €20,-

 

Inschrijven

Interesse? Stuur dan een mail naar info@tausgym.nl voor informatie over de eerstvolgende pre-testen en examens!

Contact

Via de nieuwsbrief brengen we leden op de hoogte van examendata en manieren van inschrijven.

 

Mochten er vragen zijn mag je uiteraard ook altijd direct contact opnemen. Dit kan via de contactpagina, of via:

 

Telefoon: 013 82 28 824 

Email: info@tausgym.nl

Facebook: facebook.com/tausgym